To Facebook ετοιμάζει native app για το Android

Toν Αύγουστο που μας πέρασε, το Facebook προχώρησε σε μια major αναβάθμιση της εφαρμογής για το iOS, η οποία κατά γενική ομολογία είναι απαλλαγμένη από τα κολλήματα του παρελθόντος, φορτώνει πολύ πιο γρήγορα και η όλη εμπειρία χρήσης είναι πολύ smooth.

O ίδιος μάλιστα ο Mark Zuckerberg, δήλωσε σε συνέντευξή του στο TechCrunch:

"The biggest mistake we made as a company was betting too much on HTML5 instead of native. We burnt two years. Native is going to be the approach. We're betting completely on it, Native is going to be the approach that we go with for iOS and Android",

ομολογώντας ουσιαστικά πως η ομάδα του έχασε σημαντικό χρόνο, «παλεύοντας» πάνω στο HTML5. O  Zuckerberg αποκάλυψε ότι οι developers γύρισαν από Apple σε Android συσκευές, προκειμένου να καταλάβουν στην πράξη την τεράστια διαφορά στη λειτουργία μεταξύ native app και HTML5. Όπως δήλωσε, το Facebook ετοιμάζει native εφαρμογή και για το Android, η οποία αναμένεται σύντομα και θα αποτελεί μια πιστή αντιγραφή της εφαρμογής που έχτισαν για το iOS.

Όπως μάλιστα επεσήμανε, η εμπειρία χρήσης στο Android θα είναι ίδια με αυτή του iOS, κάτι που οδήγησε σε πολύ θετικά σχόλια και αξιολογήσεις από τους χρήστες, καθώς από δύο αστέρια ανέβηκε στα τέσσερα μέσα σε διάστημα μόλις τριών εβδομάδων. Υπομονή λοιπόν, μέχρι να δούμε τη native εφαρμογή του Facebook και στις Android συσκευές.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.