Πόσο συχνά χρησιμοποιούσατε το Internet στις διακοπές; [Poll Results]

Καλοκαίρι. Ήλιος, παραλία, βουτιά, ποτό, παρέα, χορός, ξενύχτι, φαγητό. Οι παραπάνω λέξεις συνοψίζουν για πολλούς τις καλοκαιρινές διακοπές. Για κάποιους όμως, εδώ μπαίνει και ακόμα μία λέξη, το Internet. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που διαβάζουν το Twitter από την ξαπλώστρα στην παραλία ή εκείνοι που ανεβάζουν στο Instagram φωτογραφίες από τις ελληνικές θάλασσες. Τις τελευταίες βδομάδες κληθήκατε να ψηφίσετε πόσο συχνά θα χρησιμοποιείτε το Internet κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Τώρα, που όσο κι αν το μισούμε επιστρέφουμε σιγά-σιγά στις πόλεις, ας δούμε τα αποτελέσματα.

Το καλοκαιρινό μας poll ήταν από τα λίγα που οι απαντήσεις σας ήταν τόσο μοιρασμένες. Το 25,49% δήλωσε πως φέτος θα χρειαστεί να αγοράσει επιπλέον πακέτο δεδομένων (άλλο που με τα δώρα που κάνανε μέσα στον Αύγουστο κάποιες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, δεν χρειάστηκε) και το 21,57% υποστήριξε πως θα συνδέεται που και που για να διαβάζει το feed σε Twitter, Facebook κλπ.

Από την αντίθετη πλευρά, το 25,49% δήλωσε πως θα χρησιμοποιήσει το Internet μόνο αν είναι απαραίτητο. Σίγουρα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που άνοιξαν το Google Maps για να βρουν εκείνη την υπέροχη παραλία, για την οποία φυσικά δεν υπάρχει ταμπέλα στο δρόμο. Εξίσου μεγάλο ήταν και το ποσοστό των αναγνωστών μας που δήλωσε πως στις διακοπές θέλει να απέχει τελείως από το Internet, το οποίο άγγιξε το 27,45%.

Για τις επόμενες βδομάδες μπορείτε να ψηφίζετε σε μια ερώτηση αρκετά επίκαιρη. Πρόσφατα το App.net μάζεψε τα $500.000 που ζητούσε για να προχωρήσει. Πρόκειται για μια πλατφόρμα που για πολλούς χαρακτηρίζεται «Αντί-Twitter», αφού μοιάζει αρκετά με το τελευταίο, όμως έχει μια σημαντική διαφορά. Δεν είναι δωρεάν και ζητάει συνδρομή από τους χρήστες, σε αντάλλαγμα να μη χρησιμοποιεί τα δεδομένα τους για διαφημίσεις. Εσείς, θα πληρώνατε για να χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία όπως το Twitter;

[image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.