Η Microsoft προσφέρει δοκιμαστική έκδοση 90 ημερών για τα Windows 8

Όπως όλοι περιμέναμε, εδώ και λίγες ώρες οι συνδρομητές του MSDN και του TechNet Professional μπορούν να κατεβάσουν την έκδοση RTM των Windows 8, μερικές βδομάδες πριν την επίσημη κυκλοφορία τους. Ευχάριστα είναι τα νέα και για τους απλούς χρήστες που θέλουν να εγκαταστήσουν νωρίτερα τα Windows 8, αφού η Microsoft διέθεσε μια 90-day evaluation version, την οποία μπορεί να κατεβάσει ο καθένας.

Όσοι πρόλαβαν να εγκαταστήσουν την τελευταία έκδοση αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάποια σημαντική αλλαγή από την Release Preview του Ιουνίου, ενώ όσοι έχουν εμπειρία από άλλες φορές, γνωρίζουν πως δεν πρόκειται να γίνει κάποια σημαντική αλλαγή ούτε από σήμερα μέχρι τις 26 Οκτωβρίου.

Το αρνητικό με την 90-day evaluation version είναι πως όσοι την εγκαταστήσουν δε θα μπορέσουν να αναβαθμίσουν στην πλήρη έκδοση όταν αυτή γίνει διαθέσιμη, αλλά θα πρέπει να επεγκαταστήσουν την προηγούμενη για να εγκαταστήσουν τη νέα (clean install). Γι αυτό το λόγο είναι καλό η έκδοση αυτή να χρησιμοποιηθεί από όσους θέλουν να την εγκαταστήσουν σε κάποιο εικονικό περιβάλλον ή απλά να δοκιμάσουν κάποιες εφαρμογές των Windows 8, πριν αυτά κυκλοφορήσουν επίσημα.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.