Nescafé Frappé + Παραλία = Καλοκαίρι

Σαντορίνη, Πάρος, Ίος, Ρόδος, Λευκάδα... τα ονόματα των νησιών που ακούς στις συζητήσεις με φίλους και γνωστούς είναι δεκάδες. Ξέμεινες φέτος στην Αθήνα; Η ζέστη είναι αφόρητη και σίγουρα καθώς μεσημεριάζει το μυαλό σου φεύγει από τη δουλειά και πηγαίνει σε μια παραλία. Εσύ τι περιμένεις; Κάθε Κυριακή μπορείς να πάρεις την παρέα σου, να μπεις στο λεωφορείο του Nescafé Frappé και να πας δωρεάν για μπάνιο σε κάποια παραλία.

Η κίνηση αυτή είναι μέρος της νέας καμπάνιας του Nescafé Frappé, με κεντρικό μήνυμα “Όπου υπάρχει Nescafé, υπάρχει τρόπος”, η οποία παρουσιάστηκε την Πέμπτη 12 Ιουλίου σε μια διαφορετική και ιδιαίτερη εκδήλωση. Η καμπάνια αυτή υποστηρίζεται από τηλεοπτικά spots, τα οποία σίγουρα έχεις δει στην τηλεόραση, και άλλες ενέργειες. Μια από αυτές τις ενέργειες είναι άκρως καλοκαιρινή.

Επειδή στόχος της καμπάνιας είναι να παρακινήσει τον κόσμο να δει τα πράγματα αλλιώς, οι υπεύθυνοι θέλησαν να σου δείξουν πως αν πραγματικά θέλεις να ξεφύγεις από τη ζέστη της Αθήνας και να βρεθείς σε κάποια παραλία, μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα.

Όπως βλέπεις στο παραπάνω video, κάθε Κυριακή αυτό το καλοκαίρι ο Nescafé Frappé διοργανώνει εξορμήσεις σε παραλίες κοντά στην Αθήνα (Σχοινιάς, Νέα Μάκρη, Πόρτο Ράφτη, Άλιμος και Ανάβυσσος) δημιουργώντας μια υπέροχη εμπειρία για όποιον συμμετέχει. Πηγαίνεις στη σελίδα του Frappolis στο Facebook και από εκεί επιλέγεις την εφαρμογή Nescafé® Frappé Beach Bus!, η οποία δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό.

Από εκεί μπορείς να δεις ποιοι άλλοι έχουν δηλώσει συμμετοχή και να κλείσεις δωρεάν θέση για σένα, καλώντας έως και 3 φίλους σου να κάνουν το ίδιο. Η παραλία επιλέγεται μετά από ψηφοφορία μεταξύ των συμμετεχόντων, όπως το ίδιο γίνεται και με τη μουσική που θα ακούγεται κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο είδος, αρκεί το τραγούδι αυτό να βρίσκεται στο YouTube. Και επειδή παραλία χωρίς Nescafé Frappé δεν γίνεται, τα κορίτσια στο λεωφορείο θα αναλάβουν να σου ετοιμάσουν τον καφέ όπως ακριβώς σου αρέσει και έχεις δηλώσει μέσω της εφαρμογής.

Σχολιάστε >
21 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.