Στοιχεία δείχνουν την εμφάνιση μιας web έκδοσης για το Instagram

Μπορεί το ίδιο το Instagram να παροτρύνει τους επισκέπτες που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν μέσω web να επισκεφτούν κάποιο από τα Gramfeed, Instagrid, Webstagram και άλλα, όμως η ίδια η εταιρεία σκέφτεται να επεκτείνει την web παρουσία της στο instagr.am. Ένας web designer, ο Cole Reinke, υποστηρίζει πως καθώς έκανε μια βόλτα από την επίσημη ιστοσελίδα, όταν έκανε hover πάνω από το username του, στο menu εμφανίστηκε η επιλογή View Profile. Αυτή φυσικά δεν είναι διαθέσιμη υπό κανονικές συνθήκες.

Κάνοντας click στο συγκεκριμένο αντικείμενο, ο Reinke οδηγήθηκε στο γνωστό μας 404 Not Found, κάτι που σημαίνει πως το Instagram κάνει διάφορες δοκιμές στην ιστοσελίδα του με σκοπό να προσθέσει επιπλέον λειτουργίες σε αυτήν. Δοκιμάσαμε κι εμείς, όμως συναντάμε το κλασικό menu με τα Edit Profile και Log Out.

Μετά την εξαγορά του από το Facebook έναντι $1 δις, το τελευταίο αναζητάει τρόπους για να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα από την κίνηση αυτή. Ένα πλήρως λειτουργικό site είναι ένα βήμα προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Κάτι τέτοιο θα αποτελέσει πλήγμα για το οικοσύστημα των 3rd party εφαρμογών, όμως όλες αυτές οι εφαρμογές δεν παίρνουν ένα ρίσκο να μην έχουν καμία χρησιμότητα μετά από λίγο καιρό;

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.