Στις ένοπλες δυνάμεις μέσω.. augmented reality!

Όταν η ιατρική συναντά τους φοιτητές, σημαίνει διάβασμα, διάβασμα και ...διάβασμα! Όταν το mobile συναντά την ιατρική, την διαφήμιση, και τους ειδικευόμενους, σημαίνει Mobile Medic. Στο post που ακολουθεί, ο συνδυασμός της σύνδεσης των πιο πάνω παραγόντων πέτυχε.

Για την καμπάνια πρόσληψης ατόμων στις Ένοπλες Δυνάμεις της Αυστραλίας, οι ειδικευόμενοι κλήθηκαν να περάσουν από μια ιατρική δοκιμασία. Οι ΕΔΑ έφτιαξαν έντυπες διαφημίσεις που απεικόνιζαν ασθενείς και ένα application, το Medical Medic, για να ενημερώσουν το κοινό το θέμα των προσλήψεων. Οι ενδιαφερόμενοι με τη σειρά τους χρησιμοποίησαν το smartphone τους για τη διάγνωση και την παροχή της κατάλληλης ιατρικής συνταγής. Αυτό γινόταν εύκολα, αφού οι έντυπες καταχωρήσεις, μέσα από το application και με την βοήθεια της τεχνολογίας Augmented Reality, μεταμορφώνονταν σε ακτινογραφίες. Όσοι χρησιμοποιούσαν σωστά τα όργανα και έκαναν τη σωστή διάγνωση με τη βοήθεια των ακτινογραφιών, είχαν ένα request για το επόμενο στάδιο της πρόσληψης στο σώμα. Θα το ονόμαζα έξυπνο!

Δεν ξέρω αν τα νοσοκομεία ή τα ασθενοφόρα θα μπορούσαν να επενδύσουν σε μια τέτοια τεχνολογία, ώστε σε επείγοντα περιστατικά, η διάγνωση και η θεραπεία, ακόμα και η έκτακτη θεραπεία, να γίνονται άμεσα.

Το Mobile Medic application έφτιαξαν οι GPY&R και VML, ενώ το video μπορείτε να το παρακολουθήσετε πιο κάτω:

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.