Όλα όσα θα χρειαστείς για το EURO 2012

Οι διοργανωτές του EURO 2012 κανονίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την έναρξη του με τον αγώνα μεταξύ Πολωνίας και Ελλάδας, οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες από κοντά κάνουν βόλτες γνωρίζοντας τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες και οι υπόλοιποι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες σε κάποιο σπίτι παρέα με πίτσες και μπύρες, περιμένουμε απλά πως και πως να έρθει το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης τα smartphones και τα tablets θα πάρουν φωτιά, αφού με τη βοήθεια τους θα γεμίζουμε με σχόλια το Twitter και το Facebook, ενώ οι φωτογραφίες όλων αυτών που θα καταναλώσουμε θα ανεβαίνουν στο Instagram. Ένας καλός φίλαθλος όμως δεν αρκείται στις παραπάνω εφαρμογές, αλλά θα θέλει να ενημερώνεται για κάθε τι που αφορά το EURO 2012.

Πρόγραμμα Αγώνων

Όλοι γνωρίζουμε πως σήμερα στις 19:00 παίζει η Ελλάδα απέναντι στην Πολωνία. Ποια παιχνίδια όμως θα γίνουν το σ/κο; Πότε είναι ο επόμενος αγώνας της Εθνικής; Όλα αυτά είναι πληροφορίες στις οποίες κάθε φίλαθλος θέλει να έχει πρόσβαση κάθε στιγμή. Το Calendar του iOS είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση, ίσως το ίδιο να κάνετε και εσείς.

Στο Away.gr δημιουργήσαμε ένα iCal ημερολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει όλους τους αγώνες που θα γίνουν κατά τη διάρκεια του EURO 2012. Μόλις ολοκληρώνεται μία φάση της διοργάνωσης, εμείς θα κάνουμε την απαραίτητη ενημέρωση στο αρχείο iCal, έτσι ώστε να είναι ενημερωμένο με τους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Κάθε φορά που ανοίγετε την εφαρμογή Calendar του iOS αυτή θα ελέγχει αν υπάρχει νεότερη έκδοση του ημερολογίου.

Οι κάτοχοι iPhone ή iPad μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα του άρθρου από τη συσκευή τους και να ανοίξουν αυτό εδώ το link. Το αρχείο iCal θα αναγνωριστεί αυτόματα και η συσκευή σας θα κάνει subscribe σε αυτό από μόνη της. Διαφορετικά, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ για iOS, Android, BlackBerry, Microsoft Outlook και Google Calendar, μπορείτε να κάνετε subscribe στο iCal του EURO 2012 χρησιμοποιώντας ως είσοδο αυτό.

Live Scores

Αμέσως μετά το πρόγραμμα των αγώνων, το επόμενο πράγμα που θέλεις να γνωρίζεις είναι τα live scοres των αγώνων. Εδώ έχουμε επιλέξει δύο εφαρμογές, το LiveScore Euro 2012 (iOS) και το ελληνικό betscores (iOS και Android). Και οι δύο είναι δωρεάν και πολύ καλές εφαρμογές, οπότε η επιλογή είναι ξεκάθαρα δική σας.

Ενημέρωση

Όσον αφορά την ενημέρωση, από την Ελλάδα έχουμε τις εφαρμογές των γνωστών σε όλων μας σελίδων, όπως το gazzetta.gr (iOS) και το novasports.gr (iOS και Android). Και τα δύο portals θα καλύψουν πλήρως τη διοργάνωση με όλα τα νέα των ομάδων. Αν από την άλλη μεριά θέλετε να ενημερώνεστε από υπηρεσίες του εξωτερικού, τότε οι λύσεις που σας προτείνουμε είναι η επίσημη εφαρμογή του EURO 2012 (iOS και Android) και εκείνη της Carlsberg (iOS και Android), του επίσημου χορηγού της διοργάνωσης. Σε αυτές τις εφαρμογές θα βρείτε πέρα από άρθρα σχετικά με την προετοιμασία των ομάδων και τους αγώνες που θα ακολουθήσουν, αποκλειστικές φωτογραφίες και videos.

Σχολιάστε >
35 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.