Τα Google Glasses χρησιμοποιούν τελικά trackpad

Τα Google Glasses είναι ένα από τα gadgets που κάθε ένας από εμάς θέλει να φορέσει. Ο Gavin Newsom, California Lieutenant Governor, είναι ο πρώτος άνθρωπος που δεν εργάζεται στην Google και γνωρίζουμε πως είχε την τύχει να τα δοκιμάσει, έστω και για μερικά δευτερόλεπτα. Κατά τη διάρκεια του παρακάτω video ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στο πως θα λειτουργούν τα Google Glasses. Από τις κινήσεις που κάνει ο Sergey Brin, καταλαβαίνουμε πως τα Google Glasses περιλαμβάνουν ένα trackpad στα πλάγια, δεξιά από την μικρή οθόνη.

Ο Brin ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Newsom στο Current TV. Παρόλο που το επεισόδιο θα προβληθεί την Παρασκευή, ο Newsom δημοσίευσε στο Internet το παρακάτω video. Σε αυτό τον βλέπουμε να δοκιμάζει τα Google Glasses. Αρχικά ο Brin τραβάει μια φωτογραφία με αυτά και στη συνέχεια ο Newsom μπορεί να δει μία gallery μέσω της μικρής οθόνης των γυαλιών. Όπως βλέπουμε, η μετάβαση μεταξύ των φωτογραφιών γίνεται με τη βοήθεια ενός trackpad στα πλάγια. Δεν γνωρίζουμε ακόμα τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με την camera που περιλαμβάνουν τα γυαλιά.

Η απορία του πως ο χρήστης μεταβαίνει μεταξύ των διάφορων menus και των αντικειμένων που εμφανίζονται στην οθόνη, ήταν από τις πρώτες που μας δημιούργησαν τα Google Glasses. Τελικά τα Google Glasses δεν καταγράφουν ούτε την κίνηση της κόρης του ματιού, ούτε κάνουν κάτι άλλο περίεργο. Απλά περιλαμβάνουν ένα trackpad. Τουλάχιστον στη σημερινή τους μορφή.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.