Windows 8 Upgrade έναντι $15 από 2 Ιουνίου έως 31 Ιανουαρίου

Σε λίγους μήνες βγαίνουν στην αγορά τα Windows 8, η επόμενη έκδοση του λογισμικού της Microsoft που αναμένεται να φέρουν πολλές αλλά όμορφες αλλαγές στη μορφή των Windows που έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Για όσους αγοράσουν κάποιον υπολογιστή με Windows 7 στις επόμενες βδομάδες και μήνες, η Microsoft προέβλεψε για να μη νιώσουν πως πλήρωσαν κανονική τιμή για ένα λειτουργικό σύστημα που σε λίγο καιρό θα θεωρείται ξεπερασμένο. Όσοι λοιπόν προχωρήσουν στην αγορά από 2 Ιουνίου μέχρι και 31 Ιανουαρίου, θα έχουν το δικαίωμα να αναβαθμίσουν πληρώνοντας $15.

Η προσφορά που κάνει η Microsoft έχει μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Οι χρήστες που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα εγκαταστήσουν την έκδοση Windows 8 Pro, ανεξάρτητα από την έκδοση των Windows 7 για την οποία έχουν πληρώσει. Εδώ να θυμήσουμε πως για πελάτες λιανικής τα Windows 8 θα είναι διαθέσιμα σε δύο εκδόσεις, την απλή και την Pro. Οπότε το κόστος που απαιτείται για την αναβάθμιση ακούγεται αρκετά λογικό.

Ένας από τους λόγους που η εταιρεία από το Redmond αποφάσισε να ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα, είναι η επιτακτική ανάγκη τα Windows 8 να αποκτήσουν σημαντικό user base από τους πρώτους κιόλας μήνες διαθεσιμότητας τους. Ας μην ξεχνάμε πως η Microsoft βασίζει πολλά σε αυτά, αφού θα κρίνουν την επιτυχία της εταιρείας και στην αγορά των tablets, μια αγορά που συνεχώς αναπτύσσεται.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.