Για αυτούς που βαφτίζουν τα πάντα parking

Έχω ζήσει Ελλάδα, μεγάλωσα Κύπρο και διαπιστώνω (ξανά) πως είμαστε όλοι ένοχοι, "We suck at parking"! Διπλοπαρκάρουμε, τριπλοπαρκάρουμε, κλείνουμε δρόμους, εισόδους, χώρους για αναπήρους, ρίχνουμε μηχανάκια κάτω, δεν αφήνουμε αναπνοή ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα ή πλακωνόμαστε μέχρι θανάτου για μια θέση και αρχίζουμε τα "γαλλικά". Στην Ρωσία, όλοι αυτοί οι _________ οδηγοί, ξεφτιλίζονται από ένα application.

Στην Ρωσία το πρόβλημα με το parking είναι εξίσου καυτό θέμα όσο είναι και στην Ελλάδα. Οι οδηγοί φαίνεται να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους οπουδήποτε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να βαφτίσουν τη στάση λεωφορείου ή τη διάβαση πεζών "parking". Είμαι σίγουρη πως όλα αυτά δεν ακούγονται ξένα σε κάποιους, χωρίς να "βγάζω την ουρά μου απ΄έξω".


Το application Parking Douche αποφάσισε να εξοντώσει τον εξυπνάκια οδηγό και να βάλει "τάξη" στα πράγματα. Οι χρήστες (για κάποιους "καρφιά") φωτογραφίζουν τα αυτοκίνητα που είναι εδώ, εκεί, πάνω, κάτω, διαγώνια και παραπέρα παρατημένα, ενημερώνουν τη φωτογραφία με τις πινακίδες, το χρώμα, το μοντέλο του αυτοκινήτου και την τοποθεσία, και ντροπιάζουν έτσι τους οδηγούς. Οι καταγγελίες ανεβαίνουν στο internet και βγαίνουν με τη μορφή banner σε site κοντά στην περιοχή που βρίσκεται το παράνομο αμάξι.

Μου αρέσει, είναι έξυπνο, χρήσιμο, εύχρηστο, θα το κατέβαζα με αγάπη. Δείτε το video πιο κάτω:

Σχολιάστε >
3 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.