iPhone 5: Εσύ πώς το φαντάζεσαι;

Κάθε φορά που ένα καινούριο προϊόν ετοιμάζεται να βγει στην αγορά, είτε αφορά ένα κινητό τηλέφωνο, είτε ένα tablet, είτε ένα… αυτοκίνητο, αρκετοί καλλιτέχνες και όχι μόνο, πιάνουν το μολύβι και δημιουργούν το σχέδιο έτσι όπως το φαντάζονται. Μια πολύ ωραία απεικόνιση είχαμε δει πριν τρείς μήνες για το φημολογούμενο Windows 8 – Nokia Lumia Tablet, που ακόμα βέβαια δεν έχει εμφανιστεί στην αγορά.

Όταν μάλιστα φθάνουμε ολοένα και πιο κοντά στην παρουσίαση του νέου iPhone 5, τότε  οι εκτιμήσεις για τη σχεδίαση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, δίνουν και παίρνουν. Ένας ακόμα καλλιτέχνης καταθέτει τη φαντασία του, αλλά και την επιθυμία του για το νέο iPhone 5 που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες, πιθανότατα και μέσα στον Ιούνιο στο Worldwide Developer Conference (WWDC) της Apple. Υπεύθυνος για τις παρακάτω φωτογραφίες που θα δείτε είναι ο Jon Fawcett από το [Fuse]chicken, ο οποίος δημιούργησε το iPhone 5 από LiquidMetal, υλικό από το οποίο θα είναι κατασκευασμένο, όπως φημολογείται. To υλικό αυτό αποτελείται από συνδυασμό πολλών μετάλλων που επιτρέπει στη συσκευή να είναι ελαφριά και λεπτή, αλλά συγχρόνως ανθεκτική όπως το αλουμίνιο.

Το δικό του λοιπόν iPhone 5 έχει οθόνη 4 ιντσών με διαστάσεις 105x57x7 χιλιοστά, κάμερα 10 megapixel και μπροστινή 5 megapixel. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το WWDC που θα διεξαχθεί τον άλλο μήνα,  για να δούμε αν θα έχουμε νεότερες πληροφορίες από την Apple. Μέχρι τότε, απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.