Παίξε Angry Birds κατευθείαν μέσα από το Facebook Timeline

Μετά τις εφαρμογές για smartphones, tablets και desktop, τα Angry Birds έκαναν την εμφάνιση τους και στα social networks, πιο συγκεκριμένα μέσω των εφαρμογών σε Facebook και στο Google+. Τώρα η Rovio ανακοινώνει πως θα μπορούμε να παίζουμε Angry Birds κατευθείαν μέσα από το Facebook Timeline, χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση της αντίστοιχης εφαρμογής.

Πως γίνεται αυτό; Όταν ολοκληρώνουμε μία πίστα στην εφαρμογή του Facebook, βγαίνει πλέον η δυνατότητα να μοιραστούμε τη συγκεκριμένη πίστα με τους φίλους μας στο Facebook (μέσω ενός link) ή με ένα blog ή webpage (μέσω embed code). Όποιος βλέπει την ανάρτηση μας, μπορεί να πατήσει το Play και να παίξει την ίδια πίστα από εκεί που την βλέπει, χωρίς να απαιτείται κάποια εγκατάσταση εφαρμογής.

Η Rovio είναι η πρώτη εταιρεία που φέρνει, μέσω του Share & Play, το παιχνίδι μέσα στα Facebook feed, Tumblr, WordPress και όπου αλλού εμείς θέλουμε. Τι περιμένουμε λοιπόν; Τώρα μπορούμε να αρχίσουμε τις κόντρες με τους φίλους μας πολύ πιο εύκολα. Ας κάνουμε την αρχή με το παραπάνω.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.