Κάνε like και το μοντέλο θα κάνει striptease για σένα.

Είμαι βέβαιη πως οι περισσότεροι έχουμε παρατηρήσει, συζητήσει και γκρινιάξει ή υπερασπιστεί τις δραστηριότητες κάθε brand ή εταιρίας να ζητιανεύει για like με οποιοδήποτε τρόπο. Όταν ομως ένα μοντέλο κάνει striptease για like δεν βρίσκω ούτε ένα σοβαρό λόγο που κάποιος δε θα έδινε την πολύτιμη βοήθειά του στο κορίτσι.

Το σύνθημα που κέρδισε μέχρι τώρα 11,575 likes είναι "Like to see less, and share to undress". Ένα μοντέλο "με τα όλα του" για κάθε like βγάζει ένα ρούχο. Στόχος είναι το μοντέλο να τα βγάλει όλα, εκτός αν δεν θέλετε να κρυώσει και το κρατήσετε ντυμένο (πράγμα αδύνατο).

Το κατάστημα Stüssy Amsterdam για να διαφημίσει την καινούργια σειρά από ρούχα άνοιξη-καλοκαίρι 2012 μετά από πολλή δουλειά, ιδρώτα, σκέψη και εμπόδια, συνεργάστηκε με την διαφημιστική εταιρία Arnold Amsterdam και βρήκε τη λύση σε ένα μοντέλο. Το παρα-έντυσε με ρούχα από τη νέα collection, το φωτογράφισε, το μόνταρε, το ανέβασε στο facebook και ενημέρωσε το κοινό πως με κάθε like θα τους έκανε striptease.

Η ενέργεια δεσμεύει τους φίλους και τις φίλες που συμμετέχουν στο striptease να επιστρέψουν στη σελίδα για να δουν τι άλλο έχει αφαιρέσει και παράλληλα να βομβαρδιστούν από τα μηνύματα της εταιρίας. Εύκολη, γρήγορη και απολαυστική επιτυχία.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.