Ξόφλησε τους φίλους σου με ένα iPhone Bump!

Πας σε μια καφετέρια, έχεις μείνει από τσιγάρα, δεν έχεις ψιλά στο πορτοφόλι σου και δανείζεσαι από ένα φίλο μερικά ευρώ. Ξέρεις πως στο λογαριασμό σου έχεις χρήματα αλλά δεν υπάρχει τράπεζα κοντά και "δεν λέει" να χαλάσεις 50 ευρώ για να επιστρέψεις 2-3 πίσω. Τι κάνεις; Κάνεις ένα απλό iPhone Bump!

Όλοι το έχουν πει και όλοι το έχουν μυριστεί πως προέκταση του χεριού μας είναι το smartphone απ΄τη μια και το tablet απ΄την άλλη. Οι έρωτες, οι επιχειρήσεις, οι βιομηχανίες, οι φιλίες, οι συναλλαγές, οι διαδικασίες απλοποιούνται τόσο όσο να χρειάζεται ένα χάδι στην οθόνη για να λύθει το πρόβλημα. Το application Bump Pay μπορεί να μεταφέρει χρήματα από το ένα iPhone στο άλλο με ένα απλό Bump. Η προϋπόθεση είναι να έχουν και οι δύο χρήστες το application και φυσικά αυτός που χρωστάει λεφτά να έχει υπόλοιπο στο λογαριασμό του. Ο χρήστης πληκτρολογεί το ποσό που θέλει να μεταφέρει, το application ενώνεται με το PayPal account, συγχρονίζεται με την δεύτερη συσκευή και το ποσό μεταφέρεται. Εύκολο, εύκολο, εύκολο και πολύ καλό.


Το application μας βγάζει αμέσως απ'τη δύσκολη θέση που είμαστε όταν χρωστάμε ή που μας θυμίζουν για τα ξεχασμένα δανεικά ενώ παράλληλα καταργεί την ανάγκη μας να κουβαλάμε χρήματα μαζί μας.

[via]

Σχολιάστε >
2 σχόλια
|
Κατηγορίες:

2 απαντήσεις στο “Ξόφλησε τους φίλους σου με ένα iPhone Bump!”

  1. Ο/Η Alexandros C Argyriou λέει:

    Το θέμα είναι ότι αν ενώνεται με το paypal, το commission που παίρνει για να στείλεις/λάβεις χρήματα είναι σημαντικό και γι' αυτό είναι αμφίβολο αν θα πετύχει. 

  2. Ο/Η CharisTas λέει:

     @Alexandros C Argyriou Παρόλο που δεν διατηρώ λογαριασμό στο PayPal για να το δοκιμάσω, στο FAQ της εφαρμογής αναφέρεται το παρακάτω:
    "When your PayPal account is linked to your bank account, or if you have a PayPal balance, PayPal will not charge you anything. If you are using a credit or debit card to fund your PayPal account, PayPal will charge you 2.9% of the amount sent plus $0.30 USD per transaction."