Away Challenge #1 – Day #6: Athensbook

Athensbook

Το away Challenge επιστρέφει με το έκτο άρθρο-εφαρμογή. Όπως η πλειοψηφία των applications που έχουμε παρουσιάσει μέχρι στιγμής, έτσι και αυτή η εφαρμογή έχει δημιουργηθεί από Έλληνες developers και απευθύνεται σε ανθρώπους που βρίσκονται στην Ελλάδα. Στο Athensbook θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να μην πεις ποτέ "Χάθηκα στην πόλη μου".

Application #6: AthensBook

Έχεις γεννηθεί κι έχεις μεγαλώσει στην Αθήνα. Ξέρεις την πόλη καλύτερα κι από την παλάμη σου αλλά το βράδυ της Κυριακής που ψάχνεις απεγνωσμένα βενζινάδικο, δεν έχεις ιδέα προς τα που να κινηθείς και το λαμπάκι της βενζίνης έχει ανάψει εδώ και αρκετά χιλιόμετρα. Κάνοντας μερικά taps στο AthensBook, εμφανίζονται τα πλησιέστερα διανυκτερεύοντα βενζινάδικα και λύνεται το πρόβλημα σου.

Το ίδιο ισχύει για φαρμακεία και νοσοκομεία ενώ η λίστα των γιατρών έχει στοιχεία επικοινωνίας για να μιλήσεις κατευθείαν με τον γιατρό που βρίσκεται κοντά σου. Επιπλέον, το AthensBook συλλέγει πληροφορίες από το myroute.gr για την κίνηση στους δρόμους της πρωτεύουσας και σε βοηθάει να αποφεύγεις για να μην χάνεις χρόνος κολλημένος ανάμεσα στα υπόλοιπα αυτοκίνητα..

Αν τύχει και βρεθείς σε μία γειτονιά που δεν γνωρίζεις, τότε υπάρχουν πληροφορίες για τους κοντινότερους σταθμούς ΗΣΑΠ και Μετρό, για Super Markets, πιάτσες taxi (αν και το Taxibeat είναι μάλλον μονόδρομος όταν μιλάμε για taxi στην Αθήνα) αλλά και τα κοντινότερα εστιατόρια, καφετέριες, κάβες και.. ζαχαροπλαστεία! Τέλος, το Athensbook απευθύνεται και στον τουρίστα αφού διαθέτει πληροφορίες και για τα κοντινότερα μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους..

Bonus Tip: Αντίστοιχη εφαρμογή υπάρχει και για την συμπρωτεύουσα, το Thessbook..

Download AthensBook for iOS
Download AthensBook for Android
Download ThessBook for iOS
Download ThessBook for Android

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.