Το Instagram για Android βρίσκεται σε private beta

Το Instagram αποτελεί ένα φαινόμενο στο iOS, δημιουργώντας λόγω της επιτυχίας του ένα ολόκληρο οικοσύστημα mobile και web εφαρμογών γύρω από αυτό. Καθώς ο Kevin Systrom, co-founder του Instagram, ανακοίνωνε χθες από το SXSW πως οι χρήστες της υπηρεσίας ξεπέρασαν σε αριθμό τα 27 εκατομμύρια, έδειξε στους παρευρισκόμενους για λίγο την beta του Instagram για Android. Παρόλο που δεν παρουσίασε κάποιο demo της εφαρμογής, το γεγονός πως αυτές τις μέρες η πολυαναμενόμενη έκδοση δοκιμάζεται σε private beta είναι πολύ θετικά νέα για τους fans του λειτουργικού συστήματος της Google.

Για πολλούς, η ομάδα που το δημιούργησε έχει καθυστερήσει υπερβολικά πολύ στο να αναπτύξει μια έκδοση και για το Android, χάνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο, τον οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να κερδίσει περισσότερους χρήστες. Όπως όμως υποστηρίζουν οι ίδιοι, η εφαρμογή δεν έχει καθυστερήσει τόσο. Η επιλογή τους να μη δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη της Android εφαρμογής ήταν καθαρά θέμα προτεραιοτήτων. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορούσαν να προσθέσουν τόσες καινοτομίες στην αρχική εφαρμογή για το iOS κι έτσι το Instagram δεν θα γνώριζε την επιτυχία που έχει γνωρίσει μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τον Systrom η έκδοση για Android είναι κατά κάποιο τρόπο καλύτερη και από εκείνη του iOS. Τον Δεκέμβριο του 2011 η ομάδα πίσω από το Instagram ανακοίνωσε πως η έκδοση για το λειτουργικό της Google βρίσκεται σε ανάπτυξη. Το ότι η εφαρμογή αυτή σήμερα δοκιμάζεται από κάποιους συγκεκριμένους χρήστες δείχνει πως αρκετά σύντομα οι 27 εκατ. χρήστες της υπηρεσίας θα μας φαίνονται λίγοι.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.