OS και σεξ στο πρώτο ραντεβού!

Και τώρα εύλογα αναρωτιέται κάποιος, τι σχέση μπορεί να έχει ένα λειτουργικό σύστημα ενός κινητού τηλεφώνου, με το σεξ στο πρώτο ραντεβού. Η έρευνα δε σταματά πουθενά και αυτή τη φορά έρχεται για να μας πείσει πόσο πολύ σχετίζονται μεταξύ τους η συσκευή που έχει το ταίρι σου που μόλις βγήκες ραντεβού, με την πιθανότητα να υπάρξει σεξ ή όχι μέσα σε μια βραδιά!

Η συγκεκριμένη έρευνα έλαβε χώρα σε ένα dating website, το Match.com, μέσα από μια online ψηφοφορία, η οποία περιλάμβανε 1.068 «single» Καναδούς, από τους οποίους το 62% που είχαν Android δήλωσε ότι έκαναν σεξ από το πρώτο κιόλας ραντεβού, έναντι του 57% των χρηστών iPhone και του 48% των BlackBerry fans. Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η έρευνα μας λέει ότι οι κάτοχοι μιας Android συσκευής είναι πολύ πιθανό να κάνουν σεξ στο πρώτο ραντεβού, αφού σε ποσοστό 55% εμφανίζονται πιο ζωηροί στα dating sites, καθώς το 72% των συνολικών χρηστών Android έχουν επισκεφθεί ένα τέτοιο site, έναντι του 58% των iPhone και του 50% των BlackBerry κατόχων. Αν από την άλλη πλευρά χρησιμοποιείς iPhone, τότε είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει ένα ρομαντικό ειδύλλιο στο περιβάλλον του γραφείου σου, καθώς το 25% είχε μια ανάλογη εμπειρία μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια. Αντίθετα, οι χρήστες Android και BlackBerry χρειάζονται δύο ή τρία ραντεβού, ώστε να συνάψουν σχέση με άτομο της δουλειάς τους. Μάλιστα, οι χρήστες BlackBerry σε ποσοστό 72% είναι πιθανόν να πιούνε αρκετά ποτά στο πρώτο ραντεβού, δηλαδή να μεθύσουν, κάτι που ίσως εξηγεί γιατί το 67% αυτών αναφέρει πως ερωτεύονται με την πρώτη ματιά!

Συμπερασματικά λοιπόν, η έρευνα μας λέει ότι:

  • Αν επιθυμείς σεξ από το πρώτο ραντεβού, επέλεξε έναν χρήστη Android
  • Αν βγείτε με συνάδελφο, βεβαιωθείτε ότι έχει iPhone
  • Ενώ αν θέλετε να πιείτε, πάρτε μαζί σας κάποιον ή κάποια που να χειρίζεται ένα BlackBerry.

Eντυπωσιακό σίγουρα, αλλά εάν ο παραπάνω συλλογισμός καθρεφτίζει ή όχι την πραγματικότητα, δεν έχεις παρά να το ανακαλύψεις ο ίδιος!

[via] [via]

Σχολιάστε >
4 σχόλια
|
Κατηγορίες:

4 απαντήσεις στο “OS και σεξ στο πρώτο ραντεβού!”

  1. Ο/Η naughtycities λέει:

    Δεν ειναι τυχαιο που και η εφαρμογη μας ειναι σε Android ( http://www.naughtycities.com )

  2. Ο/Η xrbo λέει:

    Παρακαλώ, όποιος έχει βγει πρώτο ραντεβού με χρήστη Αndroid/iPhone που ήταν "ζωηρός", ή με χρήστη BlackBerry που έπινε, να αναφερθεί, ώστε να δούμε αν τεκμηριώνεται η έρευνα :P