Samsung Galaxy S III, πότε όμως;

Ο Φεβρουάριος, είναι από τους πιο ενδιαφέροντες μήνες της χρονιάς για τον κόσμο της τεχνολογίας, καθώς το Mobile World Congress που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη (από 27/2 έως 1/3), πλησιάζει. Η Samsung δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή την εκδήλωση, ενώ οι φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, περιστρέφονται γύρω από την παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της εταιρείας, το Galaxy S III.

H Κορεάτικη εταιρεία ωστόσο, έδωσε στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση με την οποία δίνει τέλος σε αυτές τις φήμες, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Η Samsung προσβλέπει στην παρουσίαση συναρπαστικών νέων προϊόντων κινητής τηλεφωνίας στο Mobile World Congress 2012. O διάδοχος του Galaxy S II θα ανακοινωθεί σε ένα ξεχωριστό event μέσα στο πρώτο μισό του έτους. Η Samsung παραμένει αποφασισμένη να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην κινητή τηλεφωνία, σε όλους τους πελάτες στον κόσμο.» Βέβαια, αν σκεφτεί κανείς τι συνέβη πέρυσι με με το Galaxy SII, θα δει ότι η συσκευή παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο του 2011, φθάνοντας στα ράφια των Ευρωπαϊκών καταστημάτων τον Μάιο, για να καταλήξει φθινόπωρο στην Αμερική. Πλέον, είναι φανερό ότι η Samsung επιθυμεί να παρουσιάσει τη νέα της ναυαρχίδα τη στιγμή που θα μπορεί να τη διαθέσει προς πώληση το πολύ σε ένα μήνα. Από την άλλη μεριά, αποτελεί και μια κίνηση στρατηγικής, αφού η εταιρεία επιθυμεί να παρουσιάσει το νέο Galaxy S III πολύ κοντά στην εποχή που θα κάνει την εμφάνισή του το iPhone 5, κατά τον Ιούνιο δηλαδή, σύμφωνα με τις εως τώρα πληροφορίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι φήμες θέλουν το Samsung Galaxy S III να έχει quad-core ή dual-core 1,8GHz επεξεργαστή, μνήμη RAM 2GB, οθόνη 4,6 ίντσες Super AMOLED Plus HD και κάμερα 12 megapixel. Eπίσης, η συσκευή θα λειτουργεί σε δίκτυα 4G LTE και θα έχει chip για NFC συναλλαγές, ενώ θα τρέχει την έκδοση 4.0 Ice Cream Sandwich του Android. Υπομονή λοιπόν, μέχρι να δουν το φώς της δημοσιότητας νεότερες πληροφορίες.

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.