Kinotopic app, θα το λατρέψετε!

Όλοι μας φωτογραφίζουμε, παιδιά, σκυλιά, γατιά, χέρια, πόδια, τούρτες, ό,τι αρέσει στον καθένα. Συμπληρωματικά, υπάρχουν social networks που φιλοξενούν τις φωτογραφίες μας και με την βοήθεια φίλτρων τις κάνουν να μοιάζουν επαγγελματικές. Αν λοιπόν, σας αρέσει η φωτογραφία,και συγκεκριμένα τα cinemagraphs, και είστε ανίδεος, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας φωτογράφος τότε το Kinotopic όχι μόνο σας ενδιαφέρει, αλλά θα το λατρέψετε!

Το Kinotopic έκανε την επανεμφάνισή του στις 26 Ιανουαρίου, έπεσε στην αντίληψή μου στις 28, το επεξεργάστηκα στις 29, έγινε ένα από τα αγαπημένα application και γι'αυτό του αφιερώνω τις λέξεις μου στις 30.

Αν έχετε δει φωτογραφίες που ενώ είναι στατικές, παρόλα αυτά συμπεριλαμβάνουν σε κάποια μέρη κίνηση (μπορείτε να δείτε κάποιες στη συνέχεια), τα λεγόμενα cinemagraphs και σας αρέσουν αλλά δεν ξέρετε πως γίνονται, η λύση βρέθηκε σε ένα application που κάνει τη δουλεία για εσάς. Προσωπικά, έχω προσπαθήσει να φτιάξω, τα ψιλο-κατάφερα αλλά δυστυχώς δεν είμαι ειδική.

Το Kinotopic με 3 απλά βήματα φτιάχνει animated φωτογραφίες. Είναι εύκολο, είναι γρήγορο, είναι ένα καλό φωτογραφικό εργαλείο. Στο πρώτο βήμα τραβάς video, στο δεύτερο βήμα διαλέγεις που θέλεις να έχει κίνηση και στο τρίτο η φωτογραφία είναι έτοιμη για upload, save ή share.

Αν έχετε κάποιο blog και δεν το έχετε αντιληφθεί είμαι σίγουρη πως θα σας φανεί χρήσιμο!

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.