Stay hungry, stay foolish: τώρα και σε.. αεροπλάνο!

Stay hungry stay foolish airplane

Ο Steve Jobs ακόμα και σήμερα, σχεδόν 4 μήνες μετά τον θάνατο του, παραμένει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ονόματα παγκοσμίως. Δίκαια ή άδικα, οι άνθρωποι έχουν λατρέψει -εντός και εκτός εισαγωγικών- τις συσκευές της Apple και ακόμα περισσότερο τον Steve Jobs που έχει συνδεθεί τόσο στενά με την εταιρία του Cupertino, από την ίδρυση της μέχρι την ολοκληρωτική αναγέννηση της.

Πρόσφατα, σε έναν εσωτερικό διαγωνισμό που διεξήχθη στην αεροπορική εταιρία Virgin Airlines για την ονομασία ενός νέου αεροπλάνου, ένας εκ των υπαλλήλων της εταιρίας πρότεινε για όνομα το πιο γνωστό quote του Steve Jobs:

stay hungry, stay foolish

Η ιδέα του άρεσε στους υπευθύνους της Virgin Airlines και το καινούριο Airbus A320 που έκανε το πρώτο του ταξίδι στα τέλη του 2011, "βαφτίστηκε" με αυτό το quote.

Η φράση αυτή προέρχεται από την ομιλία που είχε δώσει ο ιδρυτής της Apple το 2005 προς τους απόφοιτους του πανεπιστημίου του Stanford. Ο Steve Jobs πάντως ποτέ δεν τελείωσε το πανεπιστήμιο καθώς μόλις μετά από ένα εξάμηνο στο Reed College του Portland σταμάτησε να παρακολουθεί τα μαθήματα και έμπαινε μεμονωμένα σε διάφορες διαλέξεις που έβρισκε ενδιαφέρουσες.

Αν δεν έχεις δει την ομιλία του από το 2005, τότε αξίζει να αφιερώσεις 15 λεπτά από τον χρόνο σου για να ακούσεις τις συμβουλές ενός από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες και innovators που πάτησαν το πόδι τους στον πλανήτη..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.