Το Google+ θα επιτρέπει τη χρήση nicknames

Από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του Google+, η εταιρεία είχε ξεκαθαρίσει πως όποιος λογαριασμός βρεθεί να μην χρησιμοποιεί πραγματικό όνομα και στη θέση του είχε για παράδειγμα κάποιο nickname, θα διαγράφονταν. Τώρα, σχεδόν 8 μήνες μετά από την κυκλοφορία του, η Google αλλάζει την πολιτική που ακολουθεί σχετικά με τα ονόματα στο κοινωνικό της δίκτυο, επιτρέποντας τους χρήστες να χρησιμοποιούν παράλληλα με τα κανονικά ονόματα και nicknames κατά τη δημιουργία των λογαριασμών. Αυτό το feature θα αρχίσει να γίνεται διαθέσιμο από αυτή τη βδομάδα.

Η αλλαγή έγινε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του Bradley Horowitz, VP του Google+, ο οποίος διευκρίνησε πως οι χρήστες θα μπορούν να προσθέσουν οποιοδήποτε όνομα στον λογαριασμό τους, είτε αυτό είναι κάποιο nickname, είτε το πατρικό τους, είτε οτιδήποτε άλλο. Αν το όνομα που θέλετε να προσθέσετε είναι κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό σας όνομα, δηλαδή αν μιλάμε για μία διαφορετική ταυτότητα, τότε η διαδικασία δεν θα είναι τόσο απλή. Η Lady Gaga και η Madonna δεν νομίζω να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά οι υπόλοιποι θα πρέπει να στείλετε στην Google κάποιο αποδεικτικό είτε από τον offline, είτε από τον online κόσμο, το οποίο συνδέει αυτό το διαφορετικό όνομα με εσάς.

Αν παραμένετε μη ευχαριστημένοι με την πολιτική που ακολουθείται στο Google+, ας κάνετε λίγη υπομονή, αφού όπως αναφέρει ο Horowitz, η κίνηση αυτή είναι ένα μικρό βήμα προς την βελτίωση των τρόπων με τους οποίους επικοινωνείτε με άλλους μέσω της ταυτότητας σας στο Google+.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.