Skype + Windows Phone 7, σύντομα

Mε τη φράση: «Εργαζόμαστε πάνω σε  ένα Windows Phone προϊόν», o αντιπρόεδρος προϊόντων του Skype, Rick Osterloh, ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της CES ότι σύντομα θα δούμε το Skype στα Windows Phone 7.

Αν πάμε λίγο το χρόνο πίσω, θα θυμηθούμε την εξαγορά του Skype από τη Microsoft πριν μερικούς μήνες έναντι 8,5 δις δολαρίων, γεγονός που έφερε αρκετά χαμόγελα. Ωστόσο, όλους αυτούς τους μήνες δεν έχει ανακοινωθεί κάτι, με αποτέλεσμα οι κάτοχοι Windows Phone να περιμένουν ακόμα μια παρόμοια εφαρμογή με αυτή που διατίθεται ήδη στις πλατφόρμες Android, iOS, BlackBerry OS. Η αναμονή θα συνεχιστεί για λίγο ακόμα, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα Verge,  η πρώτη έκδοση υποστήριξης Skype από Windows Phone συσκευές θα κάνει την εμφάνισή της τον Φεβρουάριο , στο Mobile World Congress. Γίνεται αναφορά για μια πρώτη προσπαθεια, μέχρι την πλήρη υποστήριξη που θα εμφανιστεί μαζί με την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, «Apollo», η οποία σύμφωνα με κάποια ανεπίσημα χρονοδιαγράμματα τοποθετείται κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2012.

Όπως μάλιστα δήλωσε o Osterloh: «Εργαζόμαστε πάνω σε διαφορετικές ομάδες προϊόντων της Microsoft προκειμένου να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, όπως Windows Phone, Windows 8, Xbox και Lync. Έτσι μια σειρά διαφορετικών χρηστών της Microsoft θα μπορεί σύντομα να έχει πρόσβαση στο Skype, απολαμβάνοντας μια εξαιρετική εμπειρία.» Όλα τα παραπάνω βέβαια, έρχονται σε πλήρη αντιστοιχία με τις παρουσιάσεις των Nokia Lumia 900 και ΗΤC Titan II πριν λίγες ημέρες στη CES, συσκευές οι οποίες «τρέχουν» Windows Phone 7.5 (Μango) και διαθέτουν κάμερα για κλήσεις και video chat μέσω Skype.


[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.