Untethered jailbreak στο iOS 5.0.1 για όλες τις προ-A5 συσκευές της Apple

Εδώ και αρκετό καιρό ο @pod2g δούλευε στην εύρεση μίας μεθόδου που θα επιτρέπει το untethered jailbreak μίας Apple συσκευής που τρέχει iOS 5.0.1, δηλαδή το jailbreak που δεν απαιτεί σύνδεση με υπολογιστή σε κάθε επανεκκίνηση της. Πριν από λίγες ώρες μάθαμε πως λίγες μέρες μετά από την επιτυχή δοκιμή της μεθόδου, τώρα μπορούμε και εμείς να την χρησιμοποιήσουμε. Το untethered jailbreak του @pod2g λειτουργεί σε όλα iPhone, iPod Touch και iPad, πέραν των iPhone 4S και iPad 2. Οι κάτοχοι των τελευταίων θα αναγκαστούν να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα αν θέλουν να “σπάσουν” τις δικές τους συσκευές.

Από τον Οκτώβρη που πρωτοβγήκε το iOS 5, είναι η πρώτη φορά που αυτού του τύπου jailbreak είναι διαθέσιμο για την τελευταία major release του λειτουργικού συστήματος της Apple. Μέχρι σήμερα όποιος ήθελε να "σπάσει" την συσκευή του έπρεπε να ακολουθεί τη διαδικασία που απαιτείται από το tethered jailbreak, κάτι που δεν χαρακτηρίζεται ως ό,τι καλύτερο για την πλειοψηφία των χρηστών. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία των greenpois0n και redsn0w, κάνοντας την όλη εμπειρία πολύ πιο ευχάριστη.

Παρόλο που δεν είμαι fan του jailbreaking, είναι γεγονός πως ο κόσμος που ασχολείται με αυτό είχε πολύ καλές ιδέες στο παρελθόν, με κάποιες από αυτές να τις ενστερνίζεται ακόμα και η ίδια η Apple. Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι το νέο notification system που έφερε το iOS 5, το οποίο φαίνεται γνωστό σε όσους έκαναν jailbreak το iOS 4.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.