Τα Grammy Awards τιμούν τον Steve Jobs

Ο Steve Jobs δεν κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του περιοδικού Time ως Person of the Year 2011, όμως η συμβολή του, όταν η Apple έπεισε τις πρώτες μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες να αρχίσουν να διαθέτουν τα τραγούδια τους μέσω του iTunes Store, ήταν μεγάλη. Σήμερα το iTunes Store έχει καταγράψει πωλήσεις τραγουδιών που ξεπερνούν τα 16 δις, με αποτέλεσμα η National Academy of Recording Arts and Sciences (NARAS) να αποφασίσει να απονείμει στον Steve Jobs ένα Grammy Award.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οργανισμού που διοργανώνει από το 1959 μέχρι και σήμερα τα Grammy Awards, αποφάσισαν να τιμήσουν τον Steve Jobs για την μακροχρόνια και γεμάτη καινοτομίες καριέρα του, μέσα από την οποία βοήθησε να δημιουργηθούν προϊόντα και τεχνολογία ικανά να μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο καταναλώνουμε μουσική, τηλεόραση, ταινίες και βιβλία.

Η NARAS θα παρουσιάσει το συγκεκριμένο βραβείο σε μία τελετή στις 11/2/2012, όπου η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν λάβει πρόσκληση. Η τελετή αυτή θα διεξαχθεί μία μέρα πριν από την τηλεοπτική μετάδοση των φετινών Grammy Awards, με τη λίστα των φετινών υποψήφιων να έχει ήδη ανακοινωθεί εδώ.

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.