Instabuck.com: ξεκίνα να πουλάς την δουλειά σου άμεσα!

instabuck logo

Είσαι αυτός ο τύπος που του αρέσει να δημιουργεί, να καταπιάνεται με τα -digital- πράγματα που του αρέσουν και να μην ασχολείται με τα τιμολόγια, τους λογιστές και όλες αυτές τα απαραίτητες μεν, αλλά βαρετές διαδικασίες. Ακόμα, δεν έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς με το marketplace μέσα στο site σου. Μέχρι τώρα, ήσουν αναγκασμένος να τις ακολουθείς no matter what. Πλέον, χάρη σε μία νέα, Ελληνική startup όλα τα παραπάνω γίνονται εύκολα και γρήγορα χωρίς γνώσεις λογιστικής ή web design.

Το instabuck.com αποτελεί το νεότερο μέλος της οικογένειας της Venturegeeks και φιλοδοξεί να απαλλάξει όλα τα creative minds από τα αντιδημιουργικά βήματα που χρειάζονται μέχρι να αρχίσουν οι πωλήσεις ενός digital προϊόντος. Η χρήση του instabuck είναι πολύ απλή και μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς να αρχίσεις να πουλάς τα προϊόντα σου και τις δουλειές σου. Σε αντίθεση με άλλα παρόμοια services, το instabuck δεν κρατάει κάποιο ποσοστό από τις πωλήσεις σου αλλά, ανάλογα με τα features που ενδιαφέρεσαι να χρησιμοποιήσεις και από το πλήθος των digital goodies που θες να πουλήσεις, υπάρχει το κατάλληλο subscription.

Τα subscriptions ξεκινούν από τα 5 δολάρια τον μήνα και μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 300 δολάρια τον μήνα ενώ υπάρχουν και ενδιάμεσα προγράμματα με 10 και 100 δολάρια. Οι διαφορές των προγραμμάτων συνδέονται με τον αριθμό των προς πώληση προϊόντων, με τον διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο, με την δυνατότητα του A/B testing αλλά και με το πλήθος των διαφορετικών stores που θες να έχεις κάτω από το account σου.

Σε οποιοδήποτε όμως από τα παραπάνω πακέτα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το iOS application που, σε πραγματικό χρόνο, ενημερώνεται για τις πωλήσεις και τα έσοδα που έχουν προέλθει από την δουλειά σου που φιλοξενείται στο instabuck. Αν ακόμα δεν έχεις πειστεί για τις δυνατότητες και την πρακτική εφαρμογή του instabuck, μπορείς να δοκιμάσεις για 7 ημέρες οποιοδήποτε από τα προγράμμα σε ενδιαφέρει.

Προσωπικά, αν ήμουν graphic designer, ή συγγραφέας κάποιου ebook, θα χρησιμοποιούσα το instabuck για να πουλήσω την δουλειά μου χωρίς να μπλέκω με γραφειοκρατικές διαδικασίες που δεν με ενδιαφέρουν και, σίγουρα, δεν έχω ιδέα πώς να χειριστώ.

Μπορείς να δεις πώς ακριβώς δουλεύει το instabuck στο παρακάτω video ενώ το premiumpsd.com χρησιμοποιεί ήδη το instabuck.com.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.