Windows 8: Η public beta θα είναι διαθέσιμη τον Φεβρουάριο του 2012

Όσο άγνωστη κι αν είναι η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας των Windows 8, αυτή υπολογίζεται να γίνει μέσα στο 3ο τετράμηνο του 2012. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η public beta έκδοση του νέου λειτουργικού θα είναι διαθέσιμη σε λιγότερο από 3 μήνες από τώρα, κάπου μέσα στον Φεβρουάριο. Αυτά είναι καλά νέα για την εταιρεία από το Redmond, γιατί όσο πιο γρήγορα έρθει η beta, τόσο νωρίτερα θα βγουν στην αγορά τα Windows 8, τα πρώτα Windows που θα μπορούν να τρέξουν και σε tablets.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα features που θα περιλαμβάνει η public beta δεν υπάρχουν μέχρι σήμερα, όμως αυτό είναι κάτι που θα γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες βδομάδες, όταν και οι άνθρωποι που εργάζονται στην ανάπτυξη των Windows 8 κατασταλάξουν στο ποια μέρη του νέου λειτουργικού είναι έτοιμα για να κυκλοφορήσουν.

Έτσι αν όλα πάνε καλά, τα Windows 8 θα βρίσκονται σε desktop PCs, tablets και smartphones πριν την επόμενη εορταστική περίοδο Χριστουγέννων. Αν θέλετε να μαθαίνετε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο ανάπτυξης του νέου λειτουργικού, μπορείτε να διαβάζετε το blog των developers που εργάζονται σε αυτό.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.