Άρχισαν οι δοκιμές στο Facebook Messenger for Windows

Τι κι αν οι ώρες που ξοδεύουμε καθημερινά στο Facebook είναι ήδη αρκετές; Σε λίγο καιρό για πολλούς από εμάς θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο, αφού η εταιρεία προετοιμάζει το Facebook Messenger για Windows. Μέσα από αυτήν την εφαρμογή, οι δοκιμές για την οποία έχουν ήδη ξεκινήσει, θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στο chat, στο ticker και στα notifications απευθείας από την επιφάνεια εργασία του υπολογιστή μας, χωρίς να χρειάζεται να έχουμε ανοιχτό κάποιο παράθυρο στον browser.

Εδώ και μερικές μέρες ένας επιλεγμένος αριθμός χρηστών μπορούν να κατεβάσουν και να δοκιμάσουν την νέα εφαρμογή, η οποία αποτελεί μία ακόμα προσπάθεια του Facebook να υλοποιήσει το chat feature και εκτός της κανονικής ιστοσελίδας του, έτσι ώστε να αυξηθούν οι χρήστες που το χρησιμοποιούν καθημερινά. Σύμφωνα με αυτά που μαθαίνουμε, η εφαρμογή που δοκιμάζουν αυτοί οι λίγοι χρήστες τρέχει αποκλειστικά σε Windows 7.

Το prompt που βλέπουν όσοι μπορούν να δοκιμάσουν το Facebook Messenger for Windows

Μια τέτοια εφαρμογή θα μπορεί να τρέχει καθ’ όλη τη διάρκεια που έχουμε ανοιχτό τον υπολογιστή μας, οπότε θα έχουμε άμεσα ειδοποιήσεις στο desktop μας. Αυτό είναι που θέλει να πετύχει και ο Mark Zuckerberg, αφού κάτι τέτοιο θα αυξήσει για μερικούς την συχνότητα των επισκέψεων στο μεγαλύτερο social network.

Σε περίπτωση που αυτή η προσπάθεια στεφθεί με επιτυχία, τότε θα ακολουθήσουν και οι αντίστοιχες εκδόσεις για Mac καθώς και για άλλες εκδόσεις των Windows. Εσείς ανήκετε στους λίγους τυχερούς που μπορούν να δοκιμάσουν την νέα εφαρμογή;

[via]

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Άρχισαν οι δοκιμές στο Facebook Messenger for Windows”

  1. Ο/Η pokergosh λέει:

    Για όποιον χρησιμοποιεί Microsoft Live Messenger στις τελευταίες εκδόσει μπορείς να κάνεις log και τα contacts του Facebook έτσι μπορείς να επικοινωνείς με τους φίλους σου στο facebook κατευθείαν από το Microsoft Live Messenger.

    Άλλα όλα αυτά στην τελική μειώνουν απίστευτα την παραγωγικότητά μας..