1.000.000 λόγοι για να πιστέψεις!

Πλησιάζουν Χριστούγεννα, μια περίοδος χαρούμενη, πολυ-ξοδεμένη, με φώτα, δώρα, τρέξιμο, φασαρία, ξεκούραση, σπάταλη και γεμάτη μαγεία. Την τελευταία λέξη, την μαγεία, πολλές φορές την ξεχνάμε, δεν πιστεύουμε σε αυτή ή την προσπερνάμε.  Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά το κατάστημα Macy's που με την βοήθεια της τεχνολογίας Augmented Reality, έχει βαλθεί να σου δώσει εκατομμύρια λόγους για να πιστέψεις. Τα κατάφερε!

Για να κάνει τα α-πίστευτα πιστευτά και τα αδύνατα-δυνατά, το  κατάστημα δημιούργησε και λάνσαρε το Believe-o-Magic. Ένα Augmented Reality application για iPhone και iPad, π,ου επιτρέπει σε μικρούς και μεγάλους όταν βρεθούν στα καταστήματά τους, να παίξουν με την εικονική μικρή Virginia και τους φίλους της. Αν υπάρχει κάποιος που δεν πιστεύει, το video που ακολουθεί αποδεικνύει το αντίθετο. Επίσης, εάν δεν μπορεί κάποιος να πάει στο κατάστημα, μπορεί μέσω του application ή του πολύ φιλικού site να γράψει και να στείλει γράμμα στον Αϊ-Βασίλη, να παίξει με την Virginia ή να γράψει ευχές που θέλει να πραγματοποιηθούν.

Το κατάστημα Macy's και συγκεκριμένα η πρωταγωνίστρια του Believe-o-Magic, δεν είναι τυχαία. H ιστορία που αξίζει να μοιραστείς, έχει ως εξής: Η 8 χρονών Virginia  το 1897 είχε γράψει γράμμα στην εφημερίδα The New York Sun και ρωτούσε αν ο Aϊ Βασίλης υπάρχει. Ο δημοσιογράφος Francis Pharcellus που διάβασε το γράμμα, της απάντησε "Yes Virginia, there is a Santa Claus!''. Από τότε υπάρχει αυτή η έκφραση ενώ η ιστορία έχει γίνει και ταινία.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.