Say It With Skype: Πες ένα διαφορετικό... Χρόνια Πολλά!

Από τότε που ήρθε στη ζωή μας το Facebook, σχεδόν κανένας δεν ξεχνάει τα γενέθλια των γνωστών του. Έτσι κάθε χρόνο το Wall του κάθε ένα μας γεμίζει από ευχές, με την συντρηπτική πλειοψηφία από αυτές να είναι απλό κείμενο. Το Skype θέλει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο δίνουμε ευχές μέσω Facebook, χρησιμοποιώντας το Say It With Skype. Η εφαρμογή αυτή αποτελεί την πρώτη καμπάνια της εταιρείας στα social media και έρχεται με σκοπό να προωθήσει την υπηρεσία ομαδικής video κλήσης που εγκαινίασε τον περασμένο Ιανουάριο.

Για χάρη της νέας εφαρμογής συγκροτήματα όπως οι Imogen Heap, οι The Parlotones, οι Bowling For Soup, οι Charlie Simpson, οι Scarlet Grey, οι Body Language, οι Kill The Young, οι CSS και οι Ash ηχογράφησαν μέσω του Skype Group Video Calling το γνωστό τραγούδι Happy Birthday. Οι χρήστες, αφού επιλέξουν το άτομο στο οποίο θέλουν να στείλουν τις ευχές τους, μπορούν αν πιστεύουν πως είναι καλοί στο τραγούδι, να συμμετέχουν και οι ίδιοι σε αυτό παράλληλα με το συγκρότημα.

Το Say It With Skype αποτελεί μία πολύ ενδιαφέρουσα προσπάθεια από το Skype, η οποία σίγουρα θα προσελκύσει αρκετό κόσμο και σε αυτήν και στην fan page της εταιρείας. Η fan page του Skype αύξησε τα μέλη της από 1 εκατ. σε 5 εκατ. μέσα σε μόλις 1 χρόνο. Πως σας φαίνεται; Θα δώσετε τις επόμενες ευχές σας μέσω της εφαρμογής αυτής;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.