Water Projection σε ρυθμούς hip hop!

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο έγινε το λανσάρισμα του νέου παπουτσιού του Anthony Carmelo, Jordan Melo M8, στην Αμερική. Οι διοργανωτές κάλεσαν το κοινό σε ανοικτό event πάνω σε αποβάθρα με hip hop μουσική, celebrities και πολλά φώτα.

Ξαφνικά τα βλέμματα του κοινού αποσπώνται από ένα ελικόπτερο, το οποίο δίνει σήμα στον deejay να ανεβάσει την ένταση της μουσικής και το water projection, ώστε να αρχίσει η παράσταση.

Η δημιουργία των Wieden+Kennedy αναστατώνει τα νερά! Ένας εικονικός 3D μπασκετμπολίστας με ύψος 85 μέτρα περπατά στο νερό, βάζει καλάθια, τρυπά το νερό, δημιουργεί κύματα, κάνει βουτιές, κάνει κόλπα, διαφημίζει με μοναδικό τρόπο τα νέα παπούτσια. Οι 2.500 χιλιάδες καλεσμένοι του event μένουν έκπληκτοι, χορεύουν και προσπαθούν να καταγράψουν την στιγμή στο κινητό τους.

Απολαύστε το!

Είναι πραγματικά απίθανο αυτό που κάνει η τεχνολογία. Αρκεί μια ιδέα. Όσο καλή ή μέτρια και αν είναι, η τεχνολογία, με τις δυνατότητες που έχει σήμερα, μπορεί και θα την απογειώσει. Δεν ξέρω γιατί δεν έχω παρακολουθήσει από κοντά ένα τέτοιο θέαμα μέχρι τώρα, ξέρω όμως πως, αν συμβεί με καλό concept, θα έχει επιτυχία.

Στο event για το νέο παπούτσι του basket, την μουσική ανέλαβε ο hip hop καλλιτέχνης Nas.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.