Πάνω από 1 εκατ. προπαραγγελίες για το iPhone 4S μέσα στο πρώτο 24ωρο

Ακόμα κι αν αρχικά βλέπαμε αρκετούς καταναλωτές να αισθάνονται απογοητευμένοι από το νέο iPhone 4S, η "μαγεία" της Apple δεν φαίνεται να έχει τέλος. Μετά την έναρξη των προ-παραγγελιών την προηγούμενη Παρασκευή, η εταιρεία ανακοίνωσε πως μέσα στο πρώτο 24ωρο μόνο πούλησε πάνω από 1 εκατ. smartphones. Αυτός ο αριθμός είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο που είχε επιτύχει την ίδια χρονική περίοδο το iPhone 4, δηλαδή 600.000 πωλήσεις.

Μήπως φταίει η μεγάλη καθυστέρηση στην ανανέωση της σειράς; Μήπως μετά την αρχική απογοήτευση οι καταναλωτές συνειδητοποίησαν τα θετικά του νέου κινητού; Όπως και να 'χει πάντως, με αυτόν τον αριθμό προ-παραγγελιών, οι καταναλωτές των "εκλεκτών" χωρών που θα παραλάβουν πρώτες το iPhone 4S, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα νέο ρεκόρ, καταγράφοντας μία αύξηση από το προηγούμενο που φτάνει το 67%. Η προσέλευση του κόσμου στα Apple stores αυτήν την Παρασκευή, όταν και θα αρχίσουν επίσημα οι πωλήσεις του iPhone 4S, αναμένεται να είναι εξίσου μεγάλη.

Η Apple όπως γνωρίζουμε, αποφάσισε να μην συμπεριλάβει την Ελλάδα ούτε στην δεύτερη ομάδα των κρατών που θα παραλάβουν το iPhone 4S στις 28/10. Σκοπεύετε να περιμένετε μέχρι τον Δεκέμβριο ή σκέφτεστε να αγοράσετε το νέο κινητό νωρίτερα από το εξωτερικό;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.