Η Manchester City ανακοινώνει συνεργασία με το YouTube

Μπορεί αυτή τη στιγμή η Manchester City να ισοβαθμεί με την έταιρη μεγάλη ομάδα της πόλης, όμως όσον αφορά το online περιεχόμενο η πρώτη βγαίνει νικήτρια, κι αυτό γιατί γίνεται η πρώτη ομάδα της Premier League η οποία υπογράφει μία συμφωνία με το YouTube. Έτσι, από εδώ και πέρα η δημοφιλής υπηρεσία της Google θα αναλάβει τον έλεγχο των δικαιωμάτων των videos της Manchester City καθώς και το θέμα των διαφημίσεων πάνω στο περιεχόμενο αυτό.

Η Man City έχει κάνει πολλές προσπάθειες να πρωτοτυπήσει στην Premier League, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα κάρτες διαρκείας με τεχνολογία RFID, οι οποίες με τη βοήθεια ενός κώδικα QR επιτρέπουν τους χρήστες να κρατήσουν το εικονικό κύπελλο του FA Cup. Το CityTV της ομάδας έχει δημιουργήσει πάνω από 100 videos μέσα σε 1 μήνα, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και θα ανεβάσουν σύντομα και στο YouTube.

Το μόνο αρνητικό για τους fans της ομάδας είναι πως δεν θα μπορούν να βλέπουν φάσεις από το αγγλικό πρωτάθλημα στο κανάλι της Manchester City, αφού λόγω πνευματικών δικαιωμάτων δεν μπορεί να τις ανεβάσει εκεί. Γι αυτό, το περιεχόμενο που θα ανεβάζουν θα έχει να κάνει περισσότερο με την προετοιμασία της ομάδας, behind-the-scenes εικόνες από τους αγώνες και άλλα.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.