Δες τη διαδρομή που θα ακολουθήσεις στο Google Maps μέσω... ελικοπτέρου!

Η υπηρεσία που ακούει στο όνομα Google Maps είναι μία από τις αγαπημένες μου, αφού οπουδήποτε κι αν είμαι μπορώ να πάρω οδηγίες προς ένα μέρος. Αυτό γίνεται πολύ εύκολα και απλά, είτε χρησιμοποιώ αυτοκίνητο είτε πόδια, είτε ακόμα και ΜΜΜ σε μερικές πόλεις του εξωτερικού. Για πολύ καιρό ακόμα θα είναι μία από τις αγαπημένες μου, αφού η Google δεν σταματάει να την βελτιώνει. Αυτή τη φορά πρόσθεσε ένα νέο feature που ακούει στο όνομα Helicopter View και είναι αυτό που φαντάζεσαι, ή τουλάχιστον σχεδόν αυτό που φαντάζεσαι.

Ας πούμε πως οργανώνεις μία εκδρομή με το αυτοκίνητο για κάπου και γνωρίζεις από πριν πως η διαδρομή είναι πανέμορφη. Χρησιμοποιώντας την επιλογή Helicopter View, μπορείς πλέον να πάρεις μία γεύση από αυτήν την διαδρομή σαν να ήσουν σε ελικόπτερο. Κάνοντας click στο αντίστοιχο κουμπί ο χάρτης εμφανίζεται σαν να χρησιμοποιούσες το Google Earth και αυτόματα η camera θα ανέβει έτσι ώστε να σου δίνει μία αίσθηση πως πετάς πάνω από τον δρόμο. Το Helicopter View συνδέει πολύ όμορφα τα χαρακτηριστικά του Google Maps και του Google Earth.

Το νέο feature γίνεται σταδιακά διαθέσιμο στους χρήστες, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να το δούμε από κοντά.

[via] [via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.