Το Amazon διοργανώνει event την επόμενη βδομάδα. Έρχεται το tablet;

Θυμάστε το tablet του Amazon το οποίο έπιασε στα χέρια του ένας editor του TechCrunch στις αρχές αυτού του μήνα; Μάλλον η μέρα που θα ακούσουμε για αυτό από επίσημα χείλη πλησιάζει, κι αυτό γιατί όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, την ερχόμενη Τετάρτη στις 28 Σεπτεμβρίου αυτή θα διοργανώσει ένα event στη Νέα Υόρκη. Στην πρόσκληση, που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα, αναφέρεται μόνο η ώρα και το μέρος του event, με αποτέλεσμα οι φήμες σχετικά με το τι θα ανακοινωθεί να έχουν φουντώσει. Τα επικρατέστερα σενάρια είναι δύο, είτε το tablet της Amazon είτε μία ανανέωση στη σειρά Kindle της εταιρείας.

Όπως σας είχαμε αναφέρει πριν από μερικές εβδομάδες, το Amazon Kindle, όπως φαίνεται πως έχουν ονομάσει το tablet, θα έχει μία οθόνη 7’’ και θα κοστίζει $250. Το λογισμικό που θα τρέχει είναι Android, αλλά τροποποιημένο με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να περιλαμβάνει μόνο τις εφαρμογές του Amazon. Τότε είχε ακουστεί πως το tablet θα κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο, όμως μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν θα εκπλαγούμε αν το δούμε νωρίτερα στην αγορά.

Μετά και τις αποτυχίες άλλων tablets όπως το PlayBook της RIM ή το TouchPad της HP, τα βλέμματα επικεντρώνονται πια -όχι άδικα- στο επερχόμενο tablet της εταιρείας του Jeff Bezos. Οι αναλυτές εκτιμούν πως το Amazon είναι το μόνο που μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι στην Apple. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως έχουν δίκιο, αφού είναι σχεδόν βέβαιο πως το Amazon θα εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις που έχει με εκδότες/δισκογραφικές εταιρείες κλπ, δίνοντας ένα πλεονέκτημα στο tablet του, που εκείνα των άλλων εταιρειών δεν είχαν.

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.