Tumblr: WordPress επί.. 8.5!

Tumblr

Το Twitter είναι πολύ casual και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρχειακούς λόγους καθώς καθημερινά πραγματοποιούνται πολλές συζητήσεις και διαμοιράζονται άπειρα bits πληροφορίας. Από την άλλη, ένα blog (σε blogger ή WordPress) απαιτεί αρκετό χρόνο για την συγγραφή κάθε νέου post και, υποσυνείδητα, οι περισσότεροι γράφουν μεγάλα κείμενα για να αναλύσουν εκτενώς τις απόψεις τους. Το Tumblr και το Posterous προσπαθούν να αποτελέσουν την ενδιάμεση λύση. Κρίνοντας από τα στατιστικά τους, μάλλον τα καταφέρνουν πολύ καλά.

Πιο συγκεκριμένα, το Tumblr έχει νικήσει κατά κράτος τον αντίπαλο του καθώς σε μηνιαία βάση έχει 327 εκατομμύρια visits σε αντίθεση με το Posterous που δεν ξεπερνάει τα 11 εκατομμύρια visits. Το Tumblr πλέον στοχεύει ξεκάθαρα στο WordPress και θέλει να το εκθρονίσει από την κορυφή των blogging services. Μάλιστα, τα pageviews του Tumblr είναι.. 8.5 φορές περισσότερα από αυτά του WordPress.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Quantcast, τον Αύγουστο το Tumblr είχε 12 δισεκατομμύρια pageviews σε αντίθεση με το WordPress των μόλις 1.4 δισεκατομμυρίων. Όμως, το WordPress παραμένει στην κορυφή των μηνιαίων visits καθώς είχε 423 εκατομμύρια visits τον περασμένο μήνα. Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι το Tumblr βρίσκεται σε κατακόρυφη άνοδο και σε αυτή την κατηγορία σε αντίθεση με το WordPress που είναι σταθερό τους τελευταίους 6-7 μήνες. Λογικά, μέχρι το τέλος του 2011, το Tumblr θα βρίσκεται στην κορυφή και των visits αφήνοντας το WordPress πίσω του..

Tumblr Posterous VisitsTumblr WordPress VisitsTumbr WordPress Pageviews

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.