Foursquaropoly

Foursquaropoly
Ο τίτλος τα λέει όλα. Πρόκειται για τον συνδυασμό δύο πολύ αγαπημένων παιχνιδιών, του Foursquare και της κλασσικής Monopoly. Το concept είναι πάρα πολύ απλό και εξίσου ελκυστικό. Οι παίχτες μπορούν να αγοράσουν κάποιο κτίριο και να έχουν έσοδα από κάθε Foursquare checkin που γίνεται εκεί. Η πόλη μετατρέπεται σε ένα τεράστιο ταμπλό και οι foursquare users στα.. πιόνια.

Προσωπικά το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον αν και θα χρειαστεί το απαραίτητο critical mass για να μπορέσει να γίνει mainstream και να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Προς το παρόν, η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν έχει υλοποιηθεί αλλά αποτελεί ένα project στο οποίο 3 φοιτητές έχουν ήδη αρχίσει να δουλεύουν. Όπως είναι αναμενόμενο, η ονομασία θα αλλάξει για λόγους πενυματικών δικαιωμάτων αλλά αυτό μικρή σημασία έχει καθώς οι κανόνες θα παραμείνουν ίδιοι.

Πατώντας πάνω στα gaming στοιχεία που υπάρχουν ήδη στο foursquare, δημιουργείται μία εφαρμογή ακόμα π.ιο attractive στο ευρύ κοινό. Δείτε το video που ακολουθεί και θα συμφωνήσετε ότι το Foursquaropoly έχει πολύ μέλλον μπροστά του..

[hat tip to @lydsjannet]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.