Το Facebook βγάζει μεγάλο update για την iOS εφαρμογή του

Μόλις 2 βδομάδες από τις αλλαγές του Facebook στο privacy των χρηστών του, η υπηρεσία διέθεσε σήμερα ένα μεγάλο update στην εφαρμογή της για το iPhone/iPod Touch. Πέρα από τα bugs που διορθώνονται, οι αλλαγές αντικατοπτρίζουν το νέο σκηνικό που επικρατεί στις ρυθμίσεις απορρήτου, έτσι ώστε οι χρήστες να έχουν μεγαλύτερο και πιο εύκολο έλεγχο πάνω σε αυτές.

Η νέα έκδοση 3.5 μας επιτρέπει να κάνουμε tag τους φίλους μας, να προσθέσουμε τοποθεσίες στα posts μας και διευκολύνει τη διαδικασία διαμοιρασμού ενός link. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο έλεγχος που έχει πλέον ο κάθε χρήστης στο ποιοι θα βλέπουν ένα νέο post, πρωτού το ανεβάσει. Επιπλέον, παρατηρούμε κάποιες αλλαγές στον σχεδιασμό των walls των profiles και των groups, με σκοπό να γίνεται πιο εύκολη η ανάγνωση τους.

Σύμφωνα με το changelog, οι υπόλοιπες αλλαγές αφορούν διόρθωση των bugs στο chat, στο notifications bar και στις φωτογραφίες, ενώ βελτιώθηκε στο σύνολο η απόδοση και η σταθερότητα της εφαρμογής. Όπως παρατήρησε το 9to5Mac, το Facebook βρήκε αφορμή (μαζί με το update) να αφαιρέσει τις πληροφορίες που είχαμε βρει στο παρελθόν για την iPad app του. Αν δεν έχετε το Facebook for iPhone, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, ενώ οι υπόλοιποι για να κατεβάσετε τη νέα έκδοση, δεν έχετε παρά να συνδεθείτε με το App Store.

Δεδομένων των προβλημάτων που έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν με την εφαρμογή για iOS, πολλές φορές έχω σκεφτεί να χρησιμοποιώ μόνο την web app της υπηρεσίας. Όσον αφορά την πρόσβαση στο Facebook, εσείς προτιμάτε την native app ή την web app;

[via] [via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.