Twitter user image galleries: μια ματιά αρκεί (;)

Twitter user images

Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Μπορεί να μην ισχύει πάντα, αλλά σίγουρα σας έχει τύχει να πείτε "δεν μπορώ να το περιγράψω" ή "έπρεπε να ήσουν εκεί, να έβλεπες". Προεκτείνοντας το παραπάνω και στα social media, μπορούμε να σχηματίσουμε μία πρώτη άποψη για κάποιον κοιτώντας απλά τις φωτογραφίες του. Και αν αυτό μέχρι τώρα συνέβαινε μόνο στο Facebook, πλέον γίνεται και στο Twitter καθώς στο profile κάθε χρήστη, εμφανίζονται οι τελευταίες 100 φωτογραφίες που έχουν ανέβει στο timeline του.

Το Twitter αναλύει όλα τα updates του χρήστη και εντοπίζει τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει σε οποιοδήποτε image hosting service: yfrog, twitpic, flickr ακόμα και στο -αγαπημένο μας εδώ στο www.away.gr- instagram. Αξίζει να σκεφτούμε όμως πόση παραπάνω δύναμη αποκτά το συγκεκριμένο feature όταν θα βλέπουμε profiles φωτογράφων ή reporters. Πάντως, αυτή η κίνηση από πλευράς Twitter ήταν αναμενόμενη, ειδικά από την στιγμή που παρουσιάστηκε το Twitter Photos πριν από μερικούς μήνες.

Δεν ξέρω αν μπορώ να "κρίνω" -έστω και τμηματικά- κάποιον από τις φωτογραφίες του, αλλά πιστεύω ότι πριν αποφασίσω αν θα κάνω follow κάποιον ή όχι, θα κοιτάξω και τις φωτογραφίες του..

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.