Photovine: Μία ακόμα photo-sharing εφαρμογή από την Google;

Η Google ανέβασε την ιστοσελίδα μίας νέας photo-sharing εφαρμογής που όπως φαίνεται ετοιμάζει η εταιρεία και η οποία θα ονομάζεται Photovine. Σύμφωνα με την κεντρική σελίδα, η οποία είναι και η μόνη σελίδα προσβάσιμη προς το παρόν, το Photovine θα είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους φίλους σας, να συναντήσετε νέους ανθρώπους και να μοιραστείτε τον κόσμο σας όπως ποτέ στο παρελθόν.

Η ιστοσελίδα photovine.com είναι κατοχυρωμένη από την Slide, μία εταιρεία που εξαγόρασε η Google την προηγούμενη χρονιά, ενώ σε κανένα μέρος της δεν αναφέρεται το όνομα του κολοσσού της αναζήτησης. Επιπλέον, ενώ κανείς θα περίμενε να δούμε την εφαρμογή να τρέχει σε κάποια συσκευή Android, το smartphone που εικονίζεται είναι ξεκάθαρα το iPhone.

Επιλέγοντας κανείς το Support, θα έβλεπε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την νέα υπηρεσία. Χρησιμοποιώ αόριστο, γιατί πλέον τα μόνα που εμφανίζονται είναι τα e-mails για το feedback και την υποστήριξη. Πριν η Google προχωρήσει σε αυτές τις αλλαγές, οι πληροφορίες αυτές έκαναν λόγο για μία κοινότητα η οποία έχει να κάνει με τη δημιουργία διασκεδαστικών και μοναδικών συλλογών από φωτογραφίες τις οποίες ονομάζουμε Vibes.

Σύμφωνα με αυτά που καταλάβαμε, θα υπάρχει ένα είδος "follow" άλλων χρηστών, όπως ακριβώς έχουμε δει για παράδειγμα στο Twitter, με μία βασική διαφορά. Πιο συγκεκριμένα, το Photovine θα είναι "uber public" κάτι που καταδεικνύει πως οποιοσδήποτε θα μπορεί να δει τις φωτογραφίες σας, ακόμα κι αν αυτός δεν σας ακολουθεί. Συνεπώς το Photovine δεν θα στοχεύει τόσο στον διαμοιρασμό φωτογραφιών μεταξύ φίλων, όσο στον διαμοιρασμό μεταξύ ανθρώπων που απλά έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Τι πιστεύετε πως θα είναι το Photovine; Μία ακόμα υπηρεσία photo-sharing που ταυτόχρονα θα έχει βαθύ integration με το Google+ ή απλά ένα project της Slide που δεν θα έχει σχέση με τις υπηρεσίες της Google;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.