HP Beats Audio PCs, για ακόμα καλύτερο ήχο..

HP Beats Audio

Η Hewlett Packard αγαπάει την μουσική. Κάποιοι από εσάς πιθανότατα να γνωρίζετε την συνεργασία που υπήρχε με την Harman Kardon και την σειρά των laptops που εφοδιάζονταν με ηχοσύστημα που είχε κατασκευαστεί από τους σπεσιαλίστες της Harman Kardon ειδικά για τα laptops της HP. Απ' ότ φαίνεται, η συνεργασία αυτή δεν ήταν ένα πυροτέχνημα καθώς εχθές ανακοινώθηκε ακόμα μία παρόμοια συμφωνία με τον Dr. Dre.

Η HP παρουσίασε την νέα σειρά laptops και netbooks με ονομασία Beats PC. Το ηχητικό κομμάτι των νέων αυτών υπολογιστών έχει επιμεληθεί η εταιρία Beats του Jimmie Lovine και ο Dr. Dre που, μεταξύ άλλων, είναι και πρόεδρος της δισκογραφικής εταιρίας Interscope Geffen A&M Records. Η τεχνολογία Beats Audio θα είναι διαθέσιμη στην σειρά Envy της HP, στα HP Pavilion dv6 και HP Pavillion dv7 και στους υπολογιστές HP Touch Smart.

Η γκάμα των HP Beats PC καλύπτει ένα μεγάλο εύρος καθώς το κόστος των υπολογιστών ξεκινάει από τα 749€ ενώ μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 1749€ για το Envy 17-2110. Αν θέλετε να δείτε τις δυνατότητες των υπολογιστών ζωντανά, μπορείτε να το κάνετε στα ειδικά διαμορφωμένα booths που έχει εγκαταστήσει η HP σε όλα τα καταστήματα Notos στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες για την σειρά HP Beats Audio μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Ελληνικής αντιπροσωπείας: http://www.hp.gr/beats

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.