This is Greece: υπάρχει και αυτή η Ελλάδα

Σε μια εποχή, που το να αναφερόμαστε στα αρνητικά της χώρας μας έχει καταντήσει κανόνας έρχεται η πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία της Εμπορικής Τράπεζας να μας θυμίζει ότι η Ελλάδα έχει και πολλά καλά. Μέσα από την πλατφόρμα This Is Greece, προσπαθεί να προβάλει όλα αυτά για τα οποία θα έπρεπε να είμαστε υπερήφανοι, με την βοήθεια των χρηστών του internet φυσικά! Τι είναι όμως το This Is Greece;

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο στόχος του, περιγράφεται ιδανικά στην φράση που βρήκαμε στο site: "Παίρνουμε την πρωτοβουλία να στηρίξουμε και να αναδείξουμε την Ελλάδα που λειτουργεί σωστά." Πως γίνεται αυτό; Εδώ μπαίνουμε στο "παιχνίδι" όλοι εμείς, που καλούμαστε με την ίδια ευκολία, που αναφέρουμε σε blogs και στο internet τα... στραβά, να μοιραστούμε κι ότι καλό εντοπίσουμε. Μια επιχείρηση, η λειτουργία της οποίας είναι υποδειγματική και πετυχαίνει στους στόχους της, δημιουργικούς ανθρώπους και ομάδες. Ένα βίντεο, μια φωτογραφία ή 2-3 φράσεις αρκούν! Εκτός αυτού στην σελίδα βρίσκουμε και ιστορίες επιτυχίας, που αν δεν μας παραδειγματίσουν, τουλάχιστον δείχνουν την παραγωγική πλευρά της Ελλάδας.

Στο ξεκίνημα του το This Is Greece φαίνεται πως έγινε δεκτό με ενθουσιασμό, από την ελληνική κοινότητα του διαδικτύου, και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια! Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία, της οποίας το trailer είχε βγει πριν από λίγες ημέρες.

Σχολιάστε >
113 σχόλια
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.