Twitter: Έρχονται τα promoted tweets μέσα στο timeline

Μόλις πριν λίγες μέρες, μάθαμε πως το κόστος για να εμφανίσεις ένα promoted Trending Topic στο Twitter, ανέρχεται στα $120.000 την ημέρα. Ο δεύτερος τρόπος για να κερδίζει χρήματα από διαφημίσεις το Twitter είναι μέσω των promoted tweets, τα οποία εμφανίζονται πάνω-πάνω στα αποτελέσματα αναζήτησης κάποιου σχετικού λήμματος. Σύντομα όμως θα δούμε και έναν τρίτο τρόπο, ο οποίος αναμένεται να αυξήσει τα αντίστοιχα έσοδα κατά μεγάλο βαθμό.

Ο λόγος για τα promoted tweets, που όπως φαίνεται, εκτός από την εμφάνιση τους στα αποτελέσματα αναζήτησης, το Twitter σχεδιάζει να τα εμφανίζει μέσα στο timeline μας, ανάμεσα στα tweets των ανθρώπων που ακολουθούμε ή ως "sticky tweets" που θα παραμένουν πάντα στο πάνω μέρος της οθόνης. Κάποιοι ίσως να θυμάστε κάτι ανάλογο που επιχείρησε να κάνει το Twitter στην επίσημη εφαρμογή για τις iOS συσκευές, στο οποίο πολλοί χρήστες αναφέρονταν ως "dickbar" και που λίγο καιρό είχε αφαιρεθεί λόγω των αντιδράσεων του κόσμου.

Τότε, εκπρόσωπος του Twitter είχε δηλώσει πως παρόλο που η συγκεκριμένη μπάρα αφαιρέθηκε, το Twitter έψαχνε τρόπους να τραβήξει περισσότερες εταιρείες στα promoted tweets και κατά συνέπεια να αυξήσει τα κέρδη του από αυτές τις διαφημίσεις. Οι πρώτες εφαρμογές αυτής της αλλαγής θα έρθουν μέσα στους επόμενους 2 μήνες. Πως πιστεύετε πως θα αντιδράσουν οι χρήστες; Θα έχουμε μια παρόμοια αντίδραση με εκείνη του Quick Bar;

[via] [via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.