Intel The Escape, ακόμα μία έξυπνη διαφήμιση, αυτή τη φορά στο YouTube

Intel The Escape

Θυμάστε το.. προσωπικό μουσείο που έφτιαχνε η Intel για εσάς χρησιμοποιώντας πληροφορίες από το Facebook profile σας; Στην προσπάθεια προώθησης των i5 επεξεργαστών της, η Intel δημιούργησε ακόμα μία καμπάνια που αυτή την φορά χρησιμοποιεί την δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως, το YouTube.

Με το που ανοίξει η σελίδα, εσείς έχετε μεταμορφωθεί σε έναν μυστικό πράκτορα που δεν πρέπει να αφήσει τον φάκελο να πέσει στα χέρια αυτών που τον κυνηγούν. Μέσα από μία σειρά από videos και δοκιμασίες, καλείστε να αντιμετωπίσετε τους διώκτες σας και να τους νικήσετε.

Η ιδέα που κρύβεται πίσω από το concept είναι απλή αλλά παραμένει πρωτότυπη καθώς είναι ίσως η πρώτη φορά που μία εταιρία κάνει hijack το YouTube για να το μετατρέψει σε μία πλατφόρμα (mini) gaming. Ακόμα, μέσα στην ιστορία παρουσιάζονται διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία για το διαφημιζόμενο προϊόν της Intel. Τέλος, το γεγονός ότι μπορούν να σας βοηθήσουν 2 από τους Facebook φίλους σας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Και πριν σκεφτείτε ότι πρόκειται για ακόμα μία βαρετή διαφήμιση, θα σας μεταφέρω αυτούσιο ένα "στημένο" σχόλιο που όμως είναι απόλυτα ακριβές:

At first I was like -_- and then I was like o_o

Για να γίνετε και 'σεις μυστικός πράκτορας, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το επίσημο κανάλι της καμπάνιας στο YouTube.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.