Το iPhone 5 βρίσκεται στη φάση των τελευταίων δοκιμών

Ενώ όλοι περιμένουμε το φθινόπωρο για την ανακοίνωση του επόμενου iPhone και τη διάθεση του νέου iOS 5 που παρουσιάστηκε την προηγούμενη βδομάδα, αναφορές έρχονται που λένε πως το iPhone 5 περνάει από τις τελευταίες δοκιμές πρωτού περάσει στην παραγωγή. Σύμφωνα με το 9to5Mac, αυτήν την περίοδο ανώτερα στελέχη της Apple καθώς και μερικών παρόχων κινητής τηλεφωνίας έχουν στην κατοχή τους τις νέες συσκευές και τις δοκιμάζουν.

Σε αυτή τη φάση των δοκιμών, που ονομάζεται "AP", τα μέρη του hardware βρίσκονται στην τελική τους μορφή ενώ το software της συσκευής επίσης δεν πρόκειται να αλλάξει. Αν τα αποτελέσματα είναι θετικά και δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα στην τους καθημερινή χρήση, τότε η Apple θα προχωρήσει στην μαζική παραγωγή των νέων iPhone με σκοπό να βγουν στην αγορά σε 3-4 μήνες από τώρα.

Μέχρι σήμερα κανένας από τα στελέχη της Apple δεν έχει ξεχάσει "καταλάθος" κάποιο από τα πρωτότυπα που κυκλοφορούν σε κάποιο bar, κι έτσι δεν γνωρίζουμε πως μπορεί να φαίνεται εξωτερικά το επόμενο iPhone. Είναι πολύ πιθανό να ακολουθίσει τον ίδιο σχεδιασμό με το iPhone 4, παρόλο που πριν λίγες μέρες υπήρχαν φήμες πως η Apple προχώρησε στην αγορά εξοπλισμός ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί από τους κατασκευαστές έτσι ώστε η οθόνη του iPhone 5 να είναι κυρτή. Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, τα χαρακτηριστικά του νέου τηλεφώνου θα παραμένουν ένα μυστήριο.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.