Η Samsung ζητάει να δει τα επόμενα iPhone και iPad

Ενώ ολόκληρος ο κόσμος θα πρέπει να περιμένει μέχρι το φθινόπωρο για να δει με τα μάτια του το επόμενο iPhone, οι δικηγόροι της Samsung είναι πιθανό να δουν όχι μόνο το iPhone 4S (ή iPhone 5;) αλλά και το iPad 3. Όλα αυτά, επειδή η Samsung ζητάει από ένα δικαστήριο στις ΗΠΑ να αναγκάσει την Apple να της παρουσιάσει δείγματα των τελικών προϊόντων του iPhone και του iPad.

Η μάχη στις δικαστικές αίθουσες μεταξύ των δύο εταιρειών που άρχισε τον Απρίλιο δεν σταματάει, αφού μόλις πρόσφατα η Samsung αναγκάστηκε από μία παρόμοια απόφαση να παρουσιάσει στην Apple τα Galaxy S2 και Galaxy Tab 10.1, πρωτού αυτά βγουν στην αγορά. Η Apple συνηθίζει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για τα νέα προϊόντα μέχρι και την τελευταία στιγμή. Έτσι, παρόλο που επίσημα τα iPhone 4S και iPad 3 δεν υπάρχουν, μία δικαστική απόφαση δεν θα μπορέσει να προστατέψει την Apple.

Ακόμα κι αν η απόφαση βγει υπέρ της Samsung, κανένας υπάλληλος της εταιρείας δεν θα μπορέσει να δει τα νέα προϊόντα της Apple, αφού όπως αναφέρει η αίτηση, οι μόνοι που θα έχουν το δικαίωμα να τα δουν είναι οι δικηγόροι της, ακριβώς όπως έγινε και στην περίπτωση όταν η Apple είδε τις συσκευές της κορεάτικης εταιρείας. Σε μία τέτοια περίπτωση, ποντάρω στο ότι τίποτα δεν θα βγει προς τα έξω σχετκά με τις νέες συσκευές, αφού σίγουρα η Apple θα είναι (όχι άδικα) υπερβολικά προσεκτική. Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο που κατέθεσε η Samsung, εδώ.

[via] [image]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.