[Αποκλειστικό] Holidayrent.gr, γιατί το δωμάτιο στη Ψαρού είναι τόσο 2009

Έστω πως διαβάζεις τούτο εδώ το κείμενο στο γραφείο σου. Είναι μεσημέρι, το καλοκαίρι έχει σιγά σιγά να κάνει την εμφάνιση του και εσύ σκέφτεσαι ένα πράγμα. Όχι, όχι δεν πρέπει να σκεφτείς αυτό. Ούτε αυτό. Για να σε βγάλω από τη "δύσκολη" θέση σου προτείνω το Holidayrent.gr, ένα νέο side project από την ομάδα του Spitogatos. Το νέο startup, το οποίο κάνει "επίσημη" πρεμιέρα αύριο (Τρίτη 31.5), φιλοδοξεί να γίνει ο πρώτος προορισμός για αναζήτηση σπιτιών μικρής διάρκειας με σκοπό τον τουρισμό, ενώ όπως θα δεις στη βάση δεδομένων του "αναπαύονται" ήδη 201 καταχωρήσεις, οι περισσότερες από τις οποίες βρίσκονται σε ελληνικά νησιά, ενώ από το Σεπτέμβριο η λίστα του θα εμπλουτιστεί με καταχωρήσεις και από χειμερινά θέρετρα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχω, πρόθεση του Holidayrent είναι να πιάσει όλες σχεδόν τις οικονομικές ομάδες, με listings τα οποία ξεκινάνε από τα 600 Ευρώ την εβδομάδα για ένα σπίτι 6 ατόμων και φθάνουν τα 40.000 την εβδομάδα για την βίλα των ονείρων σου στη Μύκονο (με ελικοδρόμιο παρακαλώ!).

Ο Δημήτρης Μελαχροινός μου εξήγησε πάντως πως τα σχέδια τους δεν περιορίζονται στην ελληνική αγορά. "... σύντομα θα παρουσιάσουμε το περιεχόμενο σε πολλές ακόμα γλώσσες, θα το εμπλουτίσουμε με περισσότερο περιεχόμενο και συμπληρωματικές υπηρεσίες, και θα το διαφημίσουμε πολύ και στο εξωτερικό." Αυτό εγώ το λέω εξωστρέφεια, και ευτυχώς για το Holidayrent υπάρχει ακόμα στο κομμάτι του τουρισμού στη χώρα μας.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.