Το Tsoonami εξαγόρασε το Skroutz Deals

Σύμφωνα με αυτή την ανακοίνωση, που αναρτήθηκε χθες το πρωί στο Tsoonami, το γνωστό ελληνικό social buying site προχώρησε στην εξαγορά του Deals By Skroutz, της αντίστοιχης υπηρεσίας ομαδικών αγορών που είχε ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2010 το Skroutz. Από ότι φαίνεται η συμφωνία πρέπει να φέρνει έντονα χαμόγελα και στις δύο πλευρές, καθώς το Tsoonami επιδιώκει να ισχυροποιήσει τη θέση του έναντι του ανταγωνισμού (σ.σ. κυρίως GoldenDeals και Groupon), ενώ το Skroutz βλέπει ένα... ανέλπιστο exit από ένα side project το οποίο μετρούσε μόλις εννέα μήνες ζωής σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά.

Το οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας δεν έχει γίνει γνωστό, εμείς ωστόσο έχουμε στείλει μια σχετική -διευκρινιστική- ερώτηση προς το Tsoonami. Το Tsoonami δραστηριοποιείται ήδη και εκτός Ελλάδος, με εθνικές εκδόσεις για τη Ουγγαρία, τη Ρουμανία και τις ΗΠΑ.

Update [11/5/2011 14:09μμ] Το σχόλιο του Λούη Χατζή, CEO του Tsoonami, στο Away σχετικά με την εξαγορά και το μέλλον του Deals By Skroutz:

Κάνουμε αρκετές σκέψεις για το πως θα αξιοποιήσουμε καλύτερα το νέο μας απόκτημα, και τις συνέργειες που μπορούμε να δημιουργήσουμε έχοντας δύο δικτυακούς τόπους προσφορών. Σίγουρο είναι πως είμαστε σε μια διαδικασία να μεγεθύνουμε την εμβέλεια μας προς τους καταναλωτές και προς τις επιχειρήσεις και να τους δώσουμε περισσότερες επιλογές. Βραχυπρόθεσμα το SkroutzDeals θα συνεχίσει να λειτουργεί σαν κάτι αυτόνομα, στην υπάρχουσα υποδομή και διεύθυνση (URL). Θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές στις σελίδες του SkroutzDeals, σχετικά με την αλλαγή ιδιοκτησίας που θα αναφέρουν το tsoonami.

Σχολιάστε >
1 σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Μία απάντηση στο “Το Tsoonami εξαγόρασε το Skroutz Deals”

  1. Ο/Η John Karakatsanis λέει:

    Δυστυχώς το οικονομικό μέρος έχουν δεσμευτεί και οι δύο πλευρές να μην το αποκαλύψουν.