Samsung Galaxy SII με 3 εκατομμύρια (!) προπαραγγελίες!

Samsung Galaxy SII
Η δυναμική παρουσία της Samsung στον χώρο των smartphones συνεχίζεται δυναμικά. Στην Βαρκελώνη και στο Mobile World Congress 2011 η Κορεάτικη εταιρία είχε ίσως την πιο εντυπωσιακή παρουσία απ' όλους τους κατασκευαστές και εκεί είδαμε τα 2 νέα της tablets και τον διάδοχο του Samsung Galaxy S, το Galaxy S II. Τώρα, σχεδόν 3 μήνες αργότερα, οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει και όλοι περιμένουμε το εμπορικό launch του ταχύτερου smartphone της αγοράς.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η Samsung, οι προπαραγγελίες του τηλεφώνου έχουν ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια. Πιο συγκεκριμένα, αυτός ο αριθμός συμπληρώθηκε στα τέλη Απριλίου, οπότε το πιθανότερο είναι να έχει αυξηθεί ακόμα περισσότερο. Το Galaxy SII θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε περισσότερες από 120 χώρες και 140 operators. Ακόμα πάντως, δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του καθώς οι Κορεάτες μηχανικοί κάνουν κάποιες αλλαγές της τελευταίας στιγμής (όπως η νέα CPU στα 1.2GHz).

Έχοντας πριν λίγο καιρό στα χέρια μου το Sony Ericsson Xperia Arc και έχοντας μείνει παραπάνω από εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες του, πραγματικά είμαι περίεργος να δω αν θα καταφέρει το smartphone της Samsung να ξεπεράσει το Arc και να απειλήσει το -επερχόμενο- iPhone 5..

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.