Το Quick.TV έρχεται Ελλάδα μέσω της Adheaven, η live web tv μόλις έγινε διαδραστική

Τι ενώνει τον Βασιλικό Γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, τη βρετανική Telegraph και με μια ελληνική startup; Η απάντηση είναι... το Quick.TV. H βρετανική startup, η οποία έχει ξεκινήσει τη δρστηριοποίηση της το 2007 και σύμφωνα με το CrunchBase έχει σηκώσει σχεδόν 3εκατ. Ευρώ, έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα live web TV η οποία δίνει προχωρημένες επιλογές διάδρασης μεταξύ χρήστη-video. Τη προηγούμενη Παρασκευή μάλιστα, η Quick.TV σε συνεργασία με την Telegraph έστησαν ένα live web TV για τις ανάγκες του βασιλικού γάμου, προσφέροντας -πέρα από τη ζωντανή σύνδεση- χρήσιμες ιστορικές πληροφορίες για τη Βασιλική οικογένεια, δυνατότητα συμμετοχής σε online polls αλλά και μια συνοπτική ροή νέων (σε μορφή τίτλων) με ειδήσεις που αφορούσαν την εκδήλωση (σ.σ. live demo της υπηρεσίας είναι διαθέσιμο εδώ). Ο ελληνικός "παράγοντας" της συνάρτησης ακούει στο όνομα Adheaven, η οποία συμφώνησε να φέρει τη τεχνολογία του Quick.TV στην Ελλάδα και να τη διαθέσει στην ελληνική online διαφημιστική αγορά.

Η Adheaven, η οποία πριν λίγους μήνες είχε παρουσιάσει το BubbleBox, με τη προσθήκη του Quick.TV φαίνεται πως μπαίνει δυναμικά στην αγορά του video advertising, ενώ είχε δημιουργήσει -πιλοτικά- ένα "ελληνικό" landing page για τον γάμο (σ.σ. δεν λειτουργεί πλέον).

Σε επικοινωνία που είχα με την ομάδα της Adheaven, υποστήριξαν τη καινοτομία και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του νέου προϊόντος εξηγώντας πως "για πρώτη φορά τόσο σε live video όσο και στο ondemand μπορούμε να έχουμε μοναδικές εφαρμογές που να προσκαλούν τον χρήστη σε δράση, την ίδια στιγμή που βλέπει το video να μπορεί να κάνει live betting, να συμπληρώνει φόρμες εγγραφής, να αγοράζει προϊοντα ή εισιτήρια για events, ταξίδια, κ.α. , να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς αλλά και να τοποθετούνται τα ίδια τα προϊοντα - διαδραστικά -  μέσα σε εκπομπές ." Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, η διάθεση του προϊόντος στην ελληνική αγορά θα είναι άμεση.

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.