Το σπίτι μας το 2025, όπως το φαντάζεται η Microsoft

Έχετε ονειρευτεί ποτέ πως θα είναι η ζωή μετά από 10-15 χρόνια ή πιο συγκεκριμένα πως θα είναι το σπίτι στο οποίο θα ζείτε; Αν εσείς όχι, η Microsoft σίγουρα το έχει κάνει. Από το 1994 που δημιουργήθηκε μέχρι και σήμερα, το Microsoft Home είναι το μέρος όπου η Microsoft δοκιμάζει νέες τεχνολογίες και φαντάζεται το πως μπορεί να είναι το σπίτι του μέλλοντος.

Το Microsoft Home βρίσκεται στο Redmond, όπου εδρεύει και η ίδια η εταιρεία. Εκεί μέσα θα δείτε ό,τι καινούργιο υπάρχει ή αναπτύσσεται στον χώρο της τεχνολογίας και το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα σε ένα σπίτι. Η διαφορά με τα σπίτια που έχουμε δει στο παρελθόν από άλλες εταιρείες, είναι πως σε αυτό δεν μπαίνει οποιοσδήποτε. Για την ακρίβεια είναι κλειστό για το κοινό.

Στο Microsoft Home οι ερευνητές της Microsoft δοκιμάζουν νέα πράγματα, όπως ένα ρολόι που καταγράφει δεδομένα σχετικά με την υγεία, μια οθόνη που αναλύει το video που βλέπετε και την ίδια στιγμή σας εμφανίζει πληροφορίες για τα καταστήματα που υπάρχουν στην εικόνα ή ακόμα και ταπετσαρίες, οι οποίες εμφανίζουν το timeline σας από το Twitter. Αυτό που προσωπικά ξεχώρισα ανάμεσα σε αυτά που απεικονίζονται στο παρακάτω video, είναι οι ταπετσαρίες στους τοίχους. Ποιο είναι το αγαπημένο σας; Θα θέλατε να ζείτε μέσα σε ένα τέτοιο σπίτι;

[via]

Σχολιάστε >
κανένα σχόλιο
|
Κατηγορίες:

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.